anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Plusuri si minusuri TV + INTERNET de la Orange

adrianco
Junior

Bine v-am găsit. Sunt nou pe forum, dar cu o vechime de peste 23 ani la Orange voce, si sunt foarte multumit. Tv + internet am la un alt mare operator, de care pot spune, ca sunt mulțumit. Intenționez sa achizitionez de la Orange si pachetul tv + internet. Doresc sa știu, dacă se merita sa iau si acest pachet, cu plusuri si minusuri, privind calitatea acestor servicii. 

9 Răspunsuri 9

DanielaH
Moderator

Salut, @adrianco! Bun venit în Comunitate!

Mai avem un topic similar despre acest subiect. Poți arunca un ochi si aici.

Bună Daniela, mulțumesc pentru îndrumare. Cred ca întrebările si răspunsurile conținute de topic sunt destul de concludente, dar nu m-au ajutat suficient în a lua o decizie.

Așteptăm în continuare și pe acest topic alte păreri ale membrilor Comunității. Rămâi conectat aici! 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eu am două pachete Orange Love, in două locații diferite, atât prin fibra proprie Orange, cât și prin fostul Telekom. 

Părerea mea este că se merită, mai ales din perspectiva varietății programelor TV ( prin fibra proprie), dar și pentru că folosesc dispozitive ( ont) incluse in prețul pachetului, care îți oferă viteze mai mult decât decente. Grila fostului Telekom este una mai slăbuță decât cea a Orange Romania, dar îți satisface in mare necesitățile. Sigur, dacă ai pachet, obții și unele reduceri prin pachetul Love sau Family!

Mie îmi plac foarte mult în comparație cu concurența, mai ales că am avut și de la ei!

Salut!

  • Mulțumesc pentru opinia ta, am sa țin cont de ea. Am observat si eu în ultima perioada, o îmbunătățire a varietatii si cresterii numarului programelor tv, inclusiv Eurosport 1 si 2. Dacă ar fi existat si Animal Planet în grila tv, pentru mine si familia mea, era perfect. Privind internetul, sunt mulțumit, de o luna am fibra optica la adresa mea.

Și eu îți mulțumesc!

Dar este și Animal Planet in grila tv unde ai Eurosport și Discovery, adică pe fibra proprie. a fost dintotdeauna și îl găsești la poziția 401.

Mulțumesc!

Multumesc!