anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Parere despre internetul și televiziunea de la Orange

Vio73
#StarMember
Eram curios dacă ar fi mai atractiv să vii cu toate serviciile la Orange.
86 Răspunsuri 86

Edy
Începător
Sa va spun eu parerea mea despre seriozitatea lor. Indata de 13.02 ac, am facut o solicitare de oferta business, m-au tot sunat sa imi confirme ca ma va suna un agent, in final in 22 am semnat contractul, urmatoarea zi nici programare pentru instalare nici sa reusesti sa ei legatura cu cineva.. Pana la urma cei te la tehnic au zis "nu avem locuri libere in acea scara" in faza in care sunt 3 abonati pe toata scara... Bataie de joc din partea angajatilor incompetenti.. nici in anul 2000 nu asteptam atat dupa o amarata de conexiune de internet!

OWY2008
Începător
Cea mai proasta alegere pe care am facut-o sa aleg aceasta firma de televiziune si internet

dubluv
Junior
am trecut la inceputul anului la Orange cu TV si internet fix. Pana atunci am avut servicii de la Telekom. Infrastructura este aceeasi ca la Telekom (aceeasi fibra) insa serviciile sunt mult sub ce am avut. Daca la televiziune nu prea am ce comenta pentru ca am stiut ce iau (cel mai suparator aici este meniul neprietenos de navigare printre programe, dar sa spunem ca nu e o mare tragedie), internetul este absolut execrabil. Viteza este buna, nu sunt probleme, insa internetul wifi pica pentru cateva secunde de cateva ori pe ora. Cand se intampla asta trebuie sa ma decontectez si sa ma reconectez, dupa care iar merge foarte bine. Pentru cateva zeci de minute. Dupa care iar reiau procedura de reconectare. Voi studia contractul (cred ca este pe 2 ani), sper sa pot rezilia.

dinussos
Începător
Am patru luni de când am achiziționat un pachet tv+internet (Fix net 4G cu TV Family HD). Dacă televiziunea merge - deși nu știu la ce-mi trebuie posturi în maghiară că nu știu o iotă - internetul e groaznic. Am sunat, am vorbit de două ori cu o domnișoară dar degeaba. Mă bucur dacă am 0,1 Mbps și mi se încarcă pagina după un minut.

StelianStelica
Începător
Sunt un pic dezamăgit pentru ca sa emis factura la numai 2 zile dupa ce m-am abonat si sa emis factura întreagă, am vorbit cu ei si au zis ca din cauza ca la ei pe data de 16 se emite factura si eu m-am abonat pe data de 14, am fost abonat la atâtea servicii de-a lungul timpului la mai multe firme si nu am pățit așa ceva, mi-au promis ca instalarea este gratuita dar m-au taxat la prima factura!

Vio73
#StarMember
Prima dată se emite factură pe o porțiune din luna asta și pe luna următoare. De exemplu, ai factură pentru perioada 14-16 și pentru 16 -15 luna următoare. Nu se iau taxe de instalare la servicii Orange.

StelianStelica
Începător
Vio73 așa știam si eu dar uite ca nu a fost așa, abonamentul meu tv satelit este de 45 lei, la numai 2 zile după ce m-am abonat sa emis factura in valoare de 46 lei, de ce ma contrazici? Am vb cu ei pe chat si au spus ca asa trebuie sa fie, mi se pare o păcăleală maximă!

Vio73
#StarMember
Nu te contrazic, dar nu este normal. Uită-te cum scrie în contract și, dacă nu este așa, fă-le o poză și trimite-le și lor! Nu știu de suma, dar instalarea este gratuită dacă instalezi servicii prin satelit prima oară.

ovi_1
Începător
Internet si cablu pe infrastuctura Telekom. Tv erau 140 canale grila maxima . Internetul mai slab ca la RDS ca si viteza. Eu am renuntat

Adrian_48
Începător
la pachet de 500mbps, voi oferiti 70-80mbps, in mod constant, zi de zi. asta e viteza considerata normala, pe fibra optica, de catre marea laudata companie Orange, reteaua #1. la serviciul clienti, asta e viteza considerata in parametri. jenant si penibil

Vio73
#StarMember
Eu prind constant peste 450, la cel de 500. Ai vreo problemă la tine!

Anonim
Neaplicabil

Sunt foarte mulțumit de serviciile fixe de la Orange.  Sunt abonat de 3 ani. Înainte am avut 10 ani doar RDS.

Pe partea de mobil însă consider ca ar trebui ca cei cu servicii fixe sa aibă o reducere Mai mare la abonamentele de voce gen 2,3 euro la orice abonament de voce.