anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Parere despre internetul și televiziunea de la Orange

Vio73
#StarMember
Eram curios dacă ar fi mai atractiv să vii cu toate serviciile la Orange.
86 Răspunsuri 86

Denisa
Junior
Este foarte bun netul la orange,sunt foarte multumita de servicile orange,

CosEp
Junior

Se pare ca din grila Telekom o sa dispara pachetul Discovery si o sa intre in grila Nat Geo, Nat Geo Wild, etc. Sunt curios daca aceasta modificare o sa afecteze ai grila Orange TV?

https://www.paginademedia.ro/2019/12/canalele-discovery-inclusiv-eurosport-ies-din-grila-operatorului-telekom

ro861
Junior entuziast
Netul mobil, ca numai pe asta il folosesc din plin, dar si televiziunea prin satelit sunt servicii cu care Orange se poate mandri, eu le consider ireprosabile.

mariussruben89
Explorator entuziast
Eu am atat de la Orange acasa serviciile,cat si de la alt furnizor,la cealalta locatie,faina treaba aceasta cu toate serviciile de la o companie, dar unde pe anumite locatii doar pe servicii de satelit,semnalele sunt mult mai slabe față de Fibră!

Ascary
Campion certificat
Acum pe satelit (DTH Orange) grila de programe e mai buna decat cea prin fibra. Da,e foarte comod sa ai toate serviciile la un singur furnizor. Acum ca Orange ofera si servicii financiare prin Orange Money chiar nu stiu ce mi-as mai dori.

Anca_5
Începător
Am o intrebare. Nu ma pricep la partea asta de tv si voiam sa stiu cate televizoare pot folosi daca o sa optez pentru o oferta orange TV prin satelit?

Ascary
Campion certificat
Anca poti folosi serviciul tv pe 3 televizoare.Poti opta pentru receptoare (STB-uri) sau CAM-uri Orange daca televizoarele tale permit asta. Cand o sa faci contract te vor intreba aceste detalii ca sa stii pentru ce optezi.

Anca_5
Începător
Si daca as vrea serviciul pe mai multe televizoare se poate face ceva?

Ascary
Campion certificat
Nu. Poti face insa un alt contract pentru mai multe televizoare. Orange satelit permite doar 3 receptoare.

Oana_9
Începător
Nu, este cea mai mare greseala sa te muti cu tv-ul la ei ! Nu au posturi tv, ca de exemplu Antena (!), Digi, Eurosport si nu au nici macar acces la NIMIC din pachetul Discovery ! Eu sunt la ei de 2 ani jumate si stiu prea bine cum e. Nu am la ce ma uita la tv. Le lipsesc foarte multe posturi !! Zilele astea ma deconectez, sunt execrabili .

RstdWoo
Explorator entuziast
In momentul de fata, pe oferta cu reteaua pe cea de telekom, au cea mai slaba grila TV. Daca ai noroc sa fii intr-o zona unde au fibra proprie poate, dar altfel NU

Bogdan_I
Începător
Am un abonament de internet fix 4g si sunt profund dezamagit de cele primite. Am mentionat exact ce vreau inainte sa inchei contractul telefonic, am cerut in nenumarate randuri sa vorbesc cu cineva de la tehnic, dar departamentul de vanzari m-a asigurat ca totul va decurge conform cerintelor mele. Ieri a venit coletul prin curierat. Am specificat clar si de la bun inceput ca daca au router de 300Mbs pe stoc, sa imi trimita, altfel nu sunt interesat pentru ca am eu echipament. Mi-au trimis cea mai slaba varianta de router pe care o au(alcatel 150mbs) si cand am bagat cartela pentru activare in alt router, surpriza. Nu mergea. Dupa mult timp pierdut in telefoane m-au informat ca SIMul merge doar in echipamentul lor, ceea ce nu este corect. In alta ordine de idei, nu poti folosi acest abonament nici la viteze de 3G, desi am fost asigurat clar ca va functiona la viteze de 4G, la intrebarea mea despre acest lucru. Dupa toate aceste explicatii, practic eu nu am inca internet, desi cartela este activa. Mi se pare absurd sa nu fie stipulat nici unde ca acest abonament merge doar cu echipamentul de la Orange, in plus, echipamentul livrat de ei nu iti permite sa ai viteze maxime 4G/4G+.

Neaplicabil
Cu televiziunea e ok..dar internetul este jalnic...menționez faptul ca am internet fix 4G de 10 euro...cu internet nelimitat si nu este viteza deloc..***resurse nelimitate*** . Imi pare rau ca am internet de la ei...daca reziliez cumpar si tigaia aia de aparat.

Raluca_17
Începător
Internetul este satisfăcător, în schimb televiziunea lasă de dorit, atunci când sunt condiţii meteorologice nefavorabile calitatea semnalului este 0, moment în care se şi întrerupe transmisia. Lăsând la o parte faptul că acum câteva luni am încheiat cu contract telefonic în care mi s-a specificat un preţ, iar factura a venit cu 30 de lei peste.

Ascary
Campion certificat
La ploi puternice intradevar cade semnalul. Daca la tine @Raluca pica si la o ploaie usoara sau un vanticel inseamna ca antena nu este reglata bine si in acest caz trebuie sa iei legatura cu Orange TV ca sa iti trimita un instalator sa o regleze cum trebuie.