anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Parere despre internetul și televiziunea de la Orange

Vio73
#StarMember
Eram curios dacă ar fi mai atractiv să vii cu toate serviciile la Orange.
86 Răspunsuri 86

Ascary
Campion certificat
Normal. Cel mai bine este sa ai toate serviciile la un loc O singura factura pentru tot iar avantajul este că la mai multe servicii poți negocia altfel abonamentele,desigur în favoarea clientului.

Miha_Z
#StarMember
Ar fi avantajos, asa cum spune si Ascary ca ai avea toate serviciile la un singur operator de telefonie, pe o singura factura. Eu la Orange momentan am doar abonamentul de voce; tv si internet am de la alt operator. Stau in dubii cu mutarea la Orange si a celorlalte servicii deoarece sunt multumita de calitatea lor la operatorul actual.

Vio73
#StarMember
Eu am toate serviciile de la Orange pentru două case. Sunt super mulțumit!

Cate televizoare aveti in cele 2 case ? ...si cate receivere ?

Unul pentru fiecare tv ?

Pentru ca la DIGI la un singur router poti anexa un nr nelimitat de televizoare,direct prin cablu,fara a plati accesorii suplimentare pentru fiecare tv

costasgl
Junior entuziast
Da, destul de tentant, si ca pret, echipament oferit, grila programe, numai ca in zona in care locuiesc nu este trasa fibra optica , asa ca trebuie sa mai astept o perioada.

Tina
Cunoscător certificat
Da, cred că este mai bine să am toate serviciile de la Orange. Aparent, pare că este mai scump să ai televiziune și cablu de la Orange. Dar trebuie să luăm în calcul și grila de programe. În prezent, am televiziune de la RDS. Pentru 31 de lei, pachetul minim, nu am mare lucru. Câteva canale, cu seriale și filme care se tot repetă, atât la același post cât și la celelalte. Zici că fac schimb intre ele. Cireașa de pe tort, a fost când Digi mi-a mărit costul cu trei lei, ca să îmi lase Digi Film, în grilă. Nu zic, mai bagă, din când în când, câte un film bun, dar să ceri bani în plus și să îmi servești seria "Singur acasă", în martie, după ce ai dat-o de Crăciun, e lipsă de respect. Și să o tot repeți, periodic. Și cu alte filme de Crăciun, la fel. Așa că mă pregătesc să migrez. Și dacă iau în calcul că voi primi și câteva facilități, cred că la sfârșit, pachetul Orange Love să fie "cadou".

Florin_D
Cunoscător certificat
In materie de televiziune cred ca se poate oferi mult mai mult, dar te poti obisnui. Insa internetul este mult mai stabil si mai puternic fata de alti distribuitori de internet. Digi au internet aproximativ la fel, dar stabilitatea cel putin in zona unde locuiesc lasa de dorit. Nu am avut acasa personal internet de la digi, am avut de la UPC desi internetul lor era foarte stabil, avea doua probleme si anume: viteza maxima pe download de 500Mb/s, iar upload-ul de doar 25Mb/s ceea ce mi se pare extraordinar de mic in conditiile in care unii dintre noi avem nevoie sa trimitem fisiere mari, iar transferul acestora dureaza extrem de mult! Per total eu personal sunt multumit de serviciile de la orange cu mici excepti!

CostinelN
Explorator
Am la tara la parinti servicii de Tv si internet prin satelit. Tv-ul merge impecabil nu au avut niciodata pierderi de semnal sau alte probleme tehnice. Totusi daca ai o casa cu mai mult de 3 tv-uri trebuie sa platesti un alt abonament. Se ofera un echipament gratuit, iar pentru celelalte se percepe taxa lunara de 1 euro si 10 euro activarea de echipament daca se face ulterior incheierii abonamentului.

Ascary
Campion certificat
Da,din păcate pentru al patrulea STB sau mai multe trebuie încheiat un nou contract.

Ascary
Campion certificat
Totuși prețul unui abonament tv Orange nu este foarte mare,așa că dacă este necesar se poate încheia un al doilea contract de televiziune

Ascary
Campion certificat
In general persoanele fizice nu prea au nevoie de mai mult de 2-3 televizoare dar mai sunt clienți care au o mică afacere gen pensiuni sau alte servicii de cazare care necesita mai multe televizoare și ei sunt cei care fac mai multe contracte de televiziune.

Ciucuras
Cunoscător certificat
Astazi am fost sunata cu o oferta la abonamentul Tv si internet. Detin abonament la alt operator. Foarte tentanta oferta, pe viata mi s-a oferit, dar nu stiu, ceva m-a retinut sa accept. In general sunt sceptica la ofertele prea tentante. Primele 6 luni erau si la jumatate de pret. Deocamdata nu pot renunta la abonament. Trebuie sa mai fac totusi niste calcule sa evaluez mai bine oferta. E bine de stiut totusi ca Orange are in plan sa vina cu oferte competitive

Romeo_
Senior certificat
Momentan am tv,internet,tel fix si antena satelit de la Digi.Ma batea un gand sa schimb dar inca nu am primit o oferta mai buna.Faptul ca sunt toate pe o factura ma multumeste,platesc in jur de 100 lei pt toate aceste servicii...aveti oferte mai bune?credeti ca platesc mult?

Ascary
Campion certificat
La 12 euro,voce,tv și internet https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/game-of-thrones/?gclid=Cj0KCQjwz6PnBRCPARIsANOtCw1lnWAe7J3ZCStBC55Bnjyr4c1KAL5rY9bXx4qw9NJ2kkKJvqzIdT4aAqOyEALw_wcB