anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pachet love

Anonim
Neaplicabil

Dacă reziliezi un abonament de voce și îl treci pe prepay, pachetul love mai rămâne activ? Am văzut pe site ca și cartelele prepay pot face parte din pachetul love. Trebuie sa aștept sa aibă cartela 12 luni vechime ca să fie nr iar în love ori rămâne în love după rezilierea abonamentului și trecerea pe prepay?

5 Răspunsuri 5

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut Adrian.

O intrebare foarte interesanta. Insa cred ca cel mai bine confirmi lucrul asta cu cineva de la relatii clienti (300/0374 300 300 sau Djingo).

Teoretic ar trebui sa ramana activ...daca ai pachet tu TV/net si voce. Adica daca tu scoti abonamentul de voce din ecuatie (dar cu atat mai mult daca doar il treci pe prepaid, nu-l portezi sau ceva), nu vad de ce ti-ar anula automat si celelalte servicii. Dar trebuie confirmat. 

Client Orange

FLo1
#StarMember

@Anonim: Conform Orange  În cazul în care, la adresa ta tehnologia disponibilă este de fibră optică, pachetul Orange Love se formează prin adăugarea la abonamentul de voce mobilă sau la cartela ta Orange PrePay (cu o vechime de minimum 12 luni) a unui abonament de internet prin fibră și a serviciului de televiziune prin cablu de la Orange, pe o perioadă de 24 de luni. Pachetul Orange Love se va forma, de asemenea, dacă activezi pe 2 ani un abonament de voce mobilă Fun / Smart Plus de minimum 8 euro împreună cu prelungirea serviciilor tale de internet prin fibră și televiziune prin cablu sau dacă activezi simultan pachetul de servicii fix-mobil pe 24 de luni.

În cazul în care la adresa ta nu sunt încă disponibile serviciile prin fibră, pachetele Orange Love vor putea fi formate din orice abonament de voce mobilă Fun/Smart Plus de minimum 8 euro, orice abonament de TV prin satelit (Esențial sau Premium) și orice internet fix 4G (Net Fix 4G 8 sau Net Fix 4G 10) activate pe 24 de luni”.

Deci e ok, fără probleme. Cu un click, mai multe detalii găsești aici. Succes.

Anonim
Neaplicabil

Eu am deja un pachet orange love activ de cativa ani si vreau sa trec abonamentul de voce pe cartela prepay, nu scrie nicaieri pe site ce se intampla in cazul in care abonamentul de voce activ pe cont trece pe cartela prepay. Ma intereseaza daca raman active beneficiile orange love ori va creste tariful la net+tv

@Anonim: Eu consider că povestea cu Prepay la 12 luni face referire la ”clienții noi Prepay”. Ar fi exagerare ca un abonat voce, deși va fi client nou Prepay să fie considerat inclusiv client nou Love. Dar mai multe și concret doar un consultant Orange care va face modificarea îți va putea confirma.

Vio73
#StarMember

Salutare!

E mai complicat cu prepay , dar teoretic ar trebui să ți se ia în calcul, dacă ai avea 12 luni vechime. Poți întreba, dar la abonare țin cont și de prepay.

Detalii aici  (jos, la ,,Întrebări frecvente"):

https://www.orange.ro/love/

Baftă!