anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Love - noi zone acoperite?

Mxx
Junior
OrangeLove nu este disponibil peste tot. Te afli in astfel de situatie?
21 Răspunsuri 21

Miha_Z
#StarMember
La adresa mea pot beneficia de Orange Love, numai ca pentru moment n-as renunta la serviciile celor de la Digi. Daca pe partea de telefonie sunt slabi, la internet si televiziune in opinia mea stau bine.

teacher_
#StarMember
Eu sunt de părere că nu are servicii mai bune, cat e mai simplu să îți instalezi cablul. In 18 ore au fost la mine și mi-au instalat tot ce aveam nevoie... Nici măcar o zi întreagă nu a trecut. Probabil vor avea de câștigat dacă Orange va îmbunătăți serviciile din punctul asta de vedere, al birocrației și rapidității răspunsurilor.

Razvan
#StarMember
În zona rurală, chiar dacă Telekom a mai tras fibră optică, Orange nu are acces la infrastructură. Era bine să folosească și ADSL, dar probabil mai lua din cota de clienți activi ai Telekom.

Vio73
#StarMember
Probabil că după ce vor prelua Telekom, vor trage fibră prin mai multe locuri și vor fi mai ușor accesibili. Ăsta este și scopul achiziției, adică extinderea mult mai mare și susținerea rețelei mobile (4g/5g).

teacher_
#StarMember
Aștept și eu achiziția asta, sa vina odată....sa am internet de mare viteză și o rază mai mare la router...!

Vio73
#StarMember
Toți așteptăm, pentru că pe lângă viteze mai mari la internet, cred că vor veni și cu o grilă bogată la tv.

Vio73
#StarMember
Din păcate, cred că va dura mai mult decât se credea. https://www.stiritv.ro/vanzarea-telekom-catre-rcs-rds-amanata-3481