anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferta de fibră care trece orice test Samsung Smart TV 80 cm la 1€

adrian87n
Cunoscător
15 Răspunsuri 15

vladut12am
Cunoscător certificat

Într-adevăr, este foarte bună oferta.

Mulțumim!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Există și variante locale foarte bune. Da, cea mai bună ofertă din piață, doar că o să vină unii să te contrazică.

Mulțumim!

adrian87n
Cunoscător

🤣cu ce sa ma contrazica ? oferta la 0 sau 0,5 euro  ??? 🤣😂🤣

Că nu e bun Orange pentru ei! Din spirit de ,,Gică contra".

Citesc și eu pe multe forumuri și mă crucesc. Chipurile, nu e bun Orange, ci Digi. Eu, întâmplător, am avut servicii și de la unii și de la alții, mult timp. 

eu pot sa zis ca am de la Digi si sunt foarte multumit, au fost foarte prompti dupa solicitare,  in cablarea blocului...(asa acaparezi piata, devii prompt, faci infrastructura si castigi clienti, pentru ca degeaba ai reclame la tv daca infrastructura slab acoperita...)  Digi Storage  la 9 lei 300 GB.. canale 400 .. si stau si langa oras... deci beneficiez de oferta rurala.. 17 lei net + 17 lei tv..  nici nu are rost sa ma rog de Orange cu fibra.. dar no, in fine...

adrian87n
Cunoscător

mi-as lua si eu, da pai la mine inca nu a ajuns fibra (desi e fff aproape in zona) ... si nu pot face nimic pt asta.. ca am depus n-shpe sute de mailuri cu cereri, si lista semnaturi.. nu mai stiu ce sa fac..

Dacă ai de 300, cu cât merge in realitate pe wifi? Că de aia îl dau cu 9 lei, probabil.

la 9 lei Digi STORAGE DRIVE !!!

Pololică
#StarMember

Sper ca cei interesati de televizor (ca el este vedeta promotiei), sa citeasca sub pret ca este pentru Fibra 2000+TV Premium.

Pentru cei care vor tv si net la 11 lei, se poate dar cu serviciile minime (500Mbps si TV Esential), dar fara televizor.

PS:@Vio: se vor ivi oricand contra oferte la concurenta, dar totul depinde de cat multumit este clientul.

La concurență, aveam un router care era de tot râsul și angajații lor îmi jigneau inteligența. Și anul trecut, nu prea mult în urmă. Era net de 500 și pe wifi putea maxim 50-60 Mbps, iar în zile bune, 90-100. Iar ei îmi spuneau că nu am cu ce testa și că e bun pe fir. Eu spuneam de wifi, iar ei de fir, de parcă eram turci cu nemți.  Iar la Orange aveam peste 900 / 450. Și testam cu aceleași dispozitive. 

Nu-mi spune: acel router (GPON) era Fiberhome, nu? Eu mi-am pus altul in mod bridge de cateva luni si pe WiFi6 ajung pe la 450-480Mbps (din 500Mbps cat am abonamentul). Si routerul m-a costat 100 lei (o oferta de la 200).

La mine, acel router (fiberhome) nu am depasit niciodata mai mult de 40Mbps din cauza frecventei (2.4GHz).

Dacă mai dai și pe alte routere și minuni banii, de unde mai este așa ieftin cum îl laudă unii?

adrian87n
Cunoscător

stiii, ei ofera 500MB da si specifica.. ca sa atingi acesti parametrii... nu cu un pentium 3 , ci cu i9 asa ca... oferta si echipamentele merg mana in mana si atunci da atuinci viteza maxima promisa... altfel... ioc.. aveam un i3 prindeam pe OKLA test  25 mb , cand am schimbat la i5 hop, ca la speed test a sarit la 142 Mb 

 

Păi tocmai de asta zic, ei spuneau că nu ai cu ce testa, că nu știi, etc. E, uite că mai sunt și unii care au și cu ce și chiar știu. 

https://www.speedtest.net/my-result/a/9542007371