anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot folosi bonusul pentru achizitia pachetului orange love

Dyana2020
Junior
De ce nu putem sa folosim voucherul primit pentru achizitie orange love?
12 Răspunsuri 12

Jay
Campion certificat
Depinde cum l-ai primit si cum vrei sa-l folosesti.. Dacă l-ai primit in shop, probabil numai in shop merge folosit..

Miha_Z
#StarMember
Din discutiile din Comunitate am inteles ca au mai fost probleme cu folosirea voucher-ului. Cel mai bine este sa iei legatura cu un Operator Orange si sa-i explici problema pe care o intampini. Ceilalti membri au reusit intr-un final sa-l foloseasca. Succes!

Dyana2020
Junior
Multumesc frumos de o saptamana in fiecare zi ma suna cate 3 persoane de la orange si spun ca nu e de competenta lor sa ma ajute si ca ma va suna cineva in 24 de ore si nu mai suna nimeni....daca nu se rezolva pana maine luni le fac plangere la protectia consumatorilor.

Anca07
#StarMember
Dyana, bun venit in Comunitate. Subiectul a mai fost discutat si aici https://comunitate.orange.ro/questions/2309878-rezolvat-probleme-valorificare-voucher si din ce am vazut, ai postat si acolo un raspuns. Pentru a nu dubla subiectele, ar fi foarte bine daca discutia s-ar continua in topicul deja deschis. Succes in solutionarea problemei tale.

Vio73
#StarMember
Cel mai bine este să faci o sesizare scrisă (dacă nu ai făcut-o deja) la serviciul.clienti@orange.ro. Sunt convins că vei rezolva! Eu am primit reducere în puncte, în funcție de vechime și mi s-a aplicat pe loc, în magazin.

Dyana2020
Junior
Am incercat dar zice ca nu e valida adresa de mail.

Vio73
#StarMember
Atunci ia legătura din My Orange, secțiunea Contact! Sau ai alte variante aici: https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti-187

DanielaH
Moderator
@Dyana2020, este vorba de un voucher emis într-un shop Orange pe care vrei să-l folosești în magazinul online? Depinde de sistemul și modalitatea de emitere a voucherului; dacă a fost emis pentru utilizare în magazinul fizic, el nu poate fi folosit în online; și invers, dacă a fost emis pentru magazinul online, nu poate fi folosit în shop. Ne dai, te rog, mai multe detalii?

Dyana2020
Junior
Bonusul l-am primit prin telefon de persoana care ne-a facut oferta la pachetul orange love. Si ne-a spus ca putem sa il folosim pentru achizitia de produse orange sau pentru plata facturilor...

Miha_Z
#StarMember
Voucher folosit la plata facturilor? Stiam ca nu se poate folosi ca si eu am cerut acest lucru.

Dyana2020
Junior
Asa a zis domnul de la ofertari care ne-a facut oferta pentru pachetul de televiziune si internet . Daca tot inregistreaza convorbirile deci se poate verifica...doar in cazul in care mint ca sa devi clientul lor....

Vio73
#StarMember
Trebuie discutat cu ei și spus că ți s-a promis. Sper să rezolvi!