anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Instalare servicii TV + Internet - neseriozitate totală

Ionut47
Începător

Neseriozitate totală. Am achiziționat serviciu tv și internet și în momentul în care a venit timpul instalării a început sarabanda mesajelor, amânările, reprogramarilor și lipsei de profesionalism. Ma întreb dacă n-ar fi cazul sa formulez o plângere penala pentru nerespectarea contractului și a condițiilor.

Screenshot_1.1Messages_LI.jpgScreenshot_2.2Messages_LI.jpgScreenshot_3.3Messages_LI.jpgScreenshot_4.4Messages_LI.jpgScreenshot_5.5Messages_LI.jpgScreenshot_6.6Messages_LI.jpgScreenshot_7.7Messages_LI.jpg

 

  

 

 

Astăzi după 10 zile mi-au spus ca nu corespunde nr. la cutia de conexiune de la scara cu cea de pe contract și iar au plecat, lasandu-ma sa visez la o emisiune TV sau un meci de fotbal pe care nu am avut norocul sa le vizionez. Am uitat sa va spun ca am reziliat contractele cu vechiul furnizor de servicii și de peste o săptămână ma uit pe pereți așteptând marele Orange sa se tina de promisiuni.👎

2 Răspunsuri 2

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

Nu mi-e foarte clar ce anume e in neregula cu acel numar. Dar personal sunt mai curios cum se rezolva. 🙂 Deci, sa inteleg ca adresa de pe contract nu corespunde cu numarul de pe cutia la care trebuie sa faca legatura? Pai si...in ce fel e asta problema ta? Cutia cu numarul corect ar fi unde mai exact? Adresa de pe contract e corecta? Nu prea inteleg ce s-a intamplat, dar am o vaga banuiala ca tot cei de la serviciul de suport pot descalci situatia.

Ai incercat sa suni din nou? Ce explicatie ti-au dat? Se mai poate face instalarea serviciilor sau nu?

Client Orange

Salutare!

Probabil nu mai au vreun port disponibil în odb-ul care există pe scara ta. Eu zic să îi suni și să îi întrebi ce și cum. Acest lucru îl poți face la numărul 300 sau 0374300300 ( din orice rețea), apoi formezi 1-1-1-0, ignorând ceea ce spune în general robotul.

Eu am în două locații fibră și a durat 1-2 zile să vină, de la semnarea contractului.

Destul de neplăcută situația, dar sper să reușești!

Succes!