Eu am și servicii Digi și nu văd nimic extraordinar! Plus că probabil oferă routerul ăla doar la noii abonati. Al meu e o praștie și îl am pus pe cel personal după el. Sigur, nici la Orange nu e extraordinar, dar probabil ține de obișnuință. Eu prefer Orange, pentru că sunt mult mai receptivi, dar probabil e ceva subiectiv. Am avut și cu Digi episoade de cascadorii râsului, mult mai tari ca ale voastre, dar nu despre asta este vorba aici.Legat de lipsa Helperilor de pe Softpedia, am și eu o mare nedumerire, dar cred că s-a gândit vreo ,,minte înțeleaptă", cum să mai reducă din costuri!
Am observat că, în viața asta, nu este bine să te agiți prea mult pentru lucruri care se pot rezolva oarecum, dar care ajung să fie luate în calcul de habarniști. Din păcate, ăștia sunt peste tot, indiferent de rețele, de zone geografice, etc.
@Simona M, știu că ți-e lehamite, te înțeleg perfect, dar cred că trebuie să insiști cumva, pentru că e păcat să pierzi acel bonus, din cauza unor persoane care nu se implică prea tare, ca să nu zic altfel. Eu zic să insiști tu un pic și să fii mai exigentă cu ei. Fiecare însă alege ce dorește, dar la alții nu ai nici măcar această șansă! Evident, mă refer la acel bonus.