anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Deține cineva pachet fiber 500? Plăceri, neplăceri?

Bauwie
Junior

Buna ziua, deține cineva acel pachet love fiber 500? Plăceri, neplăceri? Ceva ascuns? Mi se pare super mega woow? 
Adica : Netflix, net, cablu tv la doar 42 lei? 
Prea frumos, parca. Îl deține cineva și este mulțumit? Mulțumesc.

14 Răspunsuri 14

Bauwie
Junior

7CE643B5-10A9-47C9-A81C-4B95BB78BCB4.png

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

Bine ai venit in Comunitate!

Iti recomand pachetul de 1000. E suficient si 500, daca nu sunt foarte multi pe aceeasi banda. Dar parca 1000 mi se pare si mai ok, si nu e diferenta foarte mare. Cum vrei, e alegerea ta. 🙂

Am o cunostinta apropiata care are abonamentul de 1000 si e foarte multumita de el. Dar depinde si de oras, de infrastructura din zona respectiva… Nu peste tot e atat de “roz”. De asemenea, vezi ca oferta cu Netflix este doar 12 luni. Dupa care, il vei avea pe factura (daca nu-l inchizi intre timp). Si vezi ca e posibil ca unele reduceri la abonament sa expire dupa primul an. Deci, asteapta-te la mariri. 🙂 Si, uita-te pe factura si pe celelalte pagini intrucat unele dintre notificarile de majorare ale abonamentelor ar putea sa existe acolo.

In rest, da, e super ok pentru uz casnic.

Client Orange

Îți mulțumesc pt info și idei. De apreciat.

Salut!

Vezi că oferta aia poate fi și mai ieftină. Vezi pe aici:

https://www.facebook.com/groups/960140537665821/?ref=share

Atenție, eu am servicii Orange în două locații de mai mulți ani și sunt super mulțumit! 

Baftă!

 

 

 

Pololică
#StarMember

Salutare!

Orange Love = Pachet servicii fixe PLUS obligatoriu mobil (parca minim10E?), deci costul total va fi de 8E (serviciile fixe) + 10E (mobilul) = 18E

Pe alt forum am avut o divergenta privind acest aspect al Orange Love (tv si net fix + mobil): pachetul este compus din 3 servicii, nu doar doua (cele fixe). Cam asta e principala "smecherie".

In rest, oferta este buna (practic, daca te uiti la netflix, ai reducere 119.88E (echivalentul a 12 luni de Netflix mediu), apoi contra cost).

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Abonamentul de mobil nu e obligatoriu. 🙂 Incercat, confirmat. Pachetul de care vorbeam mai sus este doar cu internet si TV.

Client Orange

Stiam ca pentru a face Love era necesar si un mobil (la un moment dat era o steluta la prezentare...).

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Se poate sa fi fost, nu zic nu. Uitandu-ma acum pe site, nu am reusit sa gasesc o mentiune in sensul asta. De asemenea, experienta personala spune ca se poate si cu 2 servicii. 😄

Client Orange

Cand au lansat ofertele Love sigur aveau. Anul trecut n-am mai dat importanta intrucat aveam "necesarul regulamentar" pe partea de mobil.

EDIT: acum mi-a picat fisa de ce anul trecut, la ofertarea pentru Love, nu mi-au zis nimic de lipirea de unul din numere...

Am mers pe incredere pana mi-a dat un vecin cu site-ul peste ceafa (sectiunea intrebari frecvente, Cum pot activa un pachet Love): "În cazul în care, la adresa ta tehnologia disponibilă este de fibră optică, pachetul Orange Love se formează prin adăugarea la abonamentul de voce mobilă sau la cartela ta Orange PrePay (cu o vechime de minimum 12 luni) a unui abonament de internet prin fibră și a serviciului de televiziune prin cablu de la Orange, pe o perioadă de 24 de luni. Pachetul Orange Love se va forma, de asemenea, dacă activezi pe 2 ani un abonament de voce mobilă Fun / Smart Plus de minimum 8 euro împreună cu prelungirea serviciilor tale de internet prin fibră și televiziune prin cablu sau dacă activezi simultan pachetul de servicii fix-mobil pe 24 de luni.

În cazul în care la adresa ta nu sunt încă disponibile serviciile prin fibră, pachetele Orange Love vor putea fi formate din orice abonament de voce mobilă Fun/Smart Plus de minimum 8 euro, orice abonament de TV prin satelit (Esențial sau Premium) și orice internet fix 4G (Net Fix 4G 8 sau Net Fix 4G 10) activate pe 24 de luni."

 

Inteleg ca este necesar si un numar de mobil (ori abonament, ori o cartela de minim 12 luni). S-au schimbat chestii si nu s-a actualizat site-ul? Stiu ca la fidelizare se mai schimba lucruri.

sursa:   https://www.orange.ro/love/

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Da, asa e. Greseala este pe partea mea. In cazul asta, este cu prepay. Eu ma refeream la faptul ca nu ai nevoie neaparat si de un abonament de voce. Dar da, asa e. E cu prepay in cazul asta. Imi cer scuze pentru confuzia creata. 😄

Client Orange

Nu-i bai! In ultimii doi ani s-au schimbat lucruri si am crezut ca nu s-au actualizat.

PS: apropos de actualizari si oferte (la prepaid): optiunile de 5 si 6E cu minute au ciudatenii: fara bonusul de reincarcare prin MyOrange, 5E - 30 zile, 6E - 28 zile, cu bonusul prin MyOrange ambele sunt la 28 de zile.

Deasemenea și tie îți mulțumesc pt detaliile oferite. 

Vio73
#StarMember

Salut!

Eu am de 1,8 Gbps, dar știu mulți care au și este super.

Chiar îl recomand, însă trebuie știut că sunt unele opțiuni care trebuie dezactivate, dacă nu le mai vrei, la expirarea gratuitătii lor. De ex: Netflix, Norton, etc.

Merge cam așa netul!

Baftă!