anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Crestere tarife pachetul Orange Love

cristianpopa
Începător

Am abonament Vodafone, am abonament RCS. Niciunul din cei doi furnizor nu si-a permis sa-mi creasca tarifele unlitarela asa cum a facut si face orange. Intai mi-au facut o oferta pt pachetul Orange love la 2 euro. Dupa un an si ceva l-au facut 4 euro iar acum, dupa 2 ani l-au facut 12 euro (in conditiile in care am 2 abonamente de voce si 2 pachete orange love).

Daca mai este si altcineva in situatia mea, haideti sa -i lasam balta si sa trecem la oricare alt furnizor. Este si hotie si nesimtire si prostie din partea acestei companii. Eu unul voi rezilia imediat unul din pachetele orangelove. Pe toate celelalte le voi rezilia dupa ce mi expira perioada contractuala.

4 Răspunsuri 4

Pololică
#StarMember

Salutare!

Majorarile au la baza contractul. Ce scrie in el?

In alta dezordine de idei: o colega din contabilitate pleaca de la Vodafone fix pentru majorare de tarife (a prins o majorare anul trecut si azi face portarea). De ce nu reziliezi complet toate daca esti nemultumit de acest aspect?

PS: sa stii ca si Digi au majorat tarifele in urma cu vreo doi ani (a fost o rotunjire, dar a fost in sus). Conform barfelor, ar trebui si ca Digi sa ridice tarifele (cauta pe net si vezi ce gasesti ca informatii). Sa mai spun ca pe partea de tarifare in roaming au mai umblat si pe acolo (in unele tari, nu in toate)? La fel, au fost niste rotunjiri (tin minte ca prin 2021, tarifele pentru China erau de 0.01E per MB si acum e 0.0162E per MB, adica un plus de 6.35E per GB).

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

Iti pot confirma ca si la Vodafone e la fel, in ceea ce privesc majorarile abonamentelor. Daca nu s-a facut inca, se va face.

In ceea ce privesc solutiile, ai aici o pagina care ar trebui sa te ajute.

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

La terminarea perioadei contractuale ai renegociat contractul?

Trebuie la fiecare 2 ani să negociezi strașnic și să îți menții ferm punctul de vedere. Și da, și la Vodafone este la fel! 

mihai_13
Maestru

"tarifele" vor "creste" in toate retelele nu te  imbata cu apa rece ... ultima retea  care va mari tariful va fi rds-rcs  -   da o cautare pe google si ai sa vezi...