anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care sunt avantajele la Internet fibră și tv la Orange?

Monica_8
Începător
Dati-mi mai multe motive pentru care să trec de la Vodafone la Orange (mă refer la internet și tv).Care sunt avantajele și care sunt ofertele pentru judetul Constanța? Mulțumesc.
2 Răspunsuri 2

Neaplicabil
Tot in Constanţa locuiesc si eu si am serviciile prin fibra de la Orange. In primul rand vei avea viteze de upload mai mari. La vodafone viteza de upload este foarte mica. Eu sunt mulţumit, nu am avut probleme pana acuma. Grila este ok, poţi vedea canalele disponibile si pe site-ul lor.

FaraUnID
Campion certificat
Nu sunt prea multe motive. In principiu fibra + tv de la Orange sunt livrate pe infrastructura Telekom cu mentiunea ca router-ul oferit de Orange este mult mai restrictiv comparativ cu cel oferit de Telekom. Probabil cei din urma au impus aceste restrictii. Pe partea de TV grila de programe Orange este identica cu grila de programe de la Telekom. In aplicatia Orange TV Go NU ai acces la toate canalele listate acolo. Daca la adresa ta exista trasa fibra optica pana in locuinta, sau macar pana pe casa scarii de bloc, intr-adevar viteze de net superioare comparativ cu Vodafone. In alta ordine de idei ai putea sa astepti pana la momentul fuzionarii Orange - Telekom Fix poate vor fi ceva oferte mai de Doamne Ajuta!