anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cand ajunge fibra in Hemeius, Bacau?

gabriel_mnk
Junior entuziast
Hemeius Bacau - 7 km de oras- si as dori tv, net
7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember
Salutare! Cred că sunt șanse mari ca în perioada următoare să ajungă și în zona ta, mai ales că ești aproape de un oraș mare. Orange are în plan extinderea propriei rețele de fibră optică, iar anul acesta se așteaptă și finalizarea tranzacției de preluare a Telekom. Să sperăm că vor ajunge cu fibra optică în cât mai multe locuri!

teacher_
#StarMember
Așteaptă să vezi părerea unui angajat al firmei. Chiar daca Orange are in vedere extinderea rețelei, nu stim nici unul dintre noi daca chiar va ajunge și în satul tau in perioada următoare. Și eu sunt aproape de un oraș destul de mare acum, și nu am fibra optica in satul meu și nici nu va ajunge prea curând, așa mi s-a spus 🙂 asta este, mai așteptăm.

FaraUnID
Campion certificat
@gabriel_mnk Tu locuiesti la cca 7 km de oras si speri la fibra optica. Eu stau in buricul targului (oras Piatra Neamt) si scara de bloc in care locuies eu nu are fibra. Sau, ma rog, singurul provider care a investit in fibra optica in scara mea de bloc este RDS. In rest, clasicele raspunsuri limbaj desenta tare: O sa...., cu siguranta o sa....., reteaua este se va extinde, reteaua se extinde, in cel mai scurt timp posibil....., in viitorul apropiat....., etc Un alt mod de a spune ca apa-i uda, cerul albastru, iarba verde si Papa este Catolic!

Salut! Noi am verificat si intr-adevar, avem servicii fixe disponibile la anumite adrese din localitatea ta. Intra aici https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/ si alege judetul Bacau, localitatea Hemeius, chiar in lista noastra actualizata. Acolo, completeaza-ti adresa in intregime, iar in cazul in care oferta noastra poate fi activata in locatia ta, vei putea afla asa. Poti opta si pentru varianta de a fi contactat de colegii nostri.

FaraUnID
Campion certificat
@Helpere Daca informatiile oferite de aplicatia voastra https://www.orange.ro/verifica-acoperirea sunt preluate prin interogarea bazei de date a Telekom, iti spune fratili tau ca acea baza de date este varza (nici macar varza cu carne, pur si simpu varza) si nu a mai fost actualiza de cativa ani buni. Spre exemplu, la adresa mea, aplicatia voastra https://www.orange.ro/verifica-acoperirea returneaza ca fiind disponibila atat fibra cat si CATV-ul. In realitate nu este nici una din ele. Studiu de caz explicat ca la gradinita: 1. Un client RDS doreste sa migreze catre Orange. 2. In urma unei verificari pe https://www.orange.ro/verifica-acoperirea observa ca serviciile sunt disponibile la adresa lui; 3. Clinetul rezilieaza cu RDS si vine la Orange pentru contractarea serviciilor; 4. Merge in magazin, se verifica si acolo disponibilitatea, aplicatia spune ca totul este ok, se incheie contract si asteapta echipa tehnica in vedere instalarii si activarii serviciului; 5. Vine echipa tehica (adica aia care spun ca ei nu instaleaza module CI+) si constata lipsa retea; 6. Contractul este anulat din motive evidente si corecte; 7. Clientul pica de prost si ramane cu ochii in soare deoarece a reziliat cu RDS; Doar ca vezi tu @Helpere, pe voi nu va intereseaza aceste aspecte: Actualizarea informatiilor si oferirea de informatii corecte si concrete astfel incat un potential client sa poate lua o decizie de achizitie in mod rational. Ca doar sunteti reteaua numarul 1 si de fiecare data aduceti inovatia pe acest segment!

Vio73
#StarMember
@gabriel_mnk, Cel mai simplu poți afla dacă ai fibră prin zonă, dacă vezi că ai vecini sau cunoștințe care au disponibil acest serviciu. Oricum, dacă există în localitate, înseamnă că sunt șanse mari să ai ce-ți dorești, cum am spus și în postarea inițială.

delfinas
#StarMember
Nu e fibră peste tot in București și tu vrei undeva in afara orașului Bacău?