anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cât dureaza crearea unei securizari pentru fibra optica la Orange?

pais
Junior
Cât dureaza crearea unei securizari pentru fibra optica la Orange? As dori sa instalez internet si tv Orange, dar acești dobitoci care au venit ultima data (angajati Telekom), m-au amanat săptămâni întregi pe motiv ca nu este creată securizarea. Pai, cine sa o creeze dacă nu tehnicul? Le-am dat și aprobarea asociației de bloc, iar ei se ascund cu diverse minciuni. Acum sunt nevoit sa fiu la digi ceea ce îmi displace. Cum pot obține instalarea TV + NET Orange cât mai rapid? Grea întrebare!
3 Răspunsuri 3

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Salut Pais. Poți lua contact cu un operator Orange care să îți furnizez toate detalile tehnice.

Vio73
#StarMember
Salutare! Poți scrie la adresa serviciul.clienti@orange.ro sau să te duci într-un Orange Shop și să ceri informații suplimentare. Sper sa reușești!

Razvan
#StarMember
Dacă îți pun fibră pe rețeaua Telekom Mobile Comunications ai ceva de așteptat, deoarece orice lucrare nouă se face cu aprobarea acționarilor, în cazul acesta și cu acordul statului care se este acționar al companiei. Zic să mai ai răbdare câteva luni și o să se aprobe instalarea serviciilor. În al doilea rând grila TV la telekom este inferioară celei de la digi.