anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Beneficii la prelungire Tv și internet

Nico73
Junior
Buna ziua, daca prelungesc tv și internetul, ce beneficii as putea obține? Eu as dori și un telefon la prelungire. Se poate obține?
5 Răspunsuri 5

And04
Senior
Salutare, @Nico73 Daca optati pentru pachetul Orange Love (TV, internet si Mobil) aveti Extra-reducere de 10 lei pe luna pentru primele 6 luni se acordă abonaților Orange sau clienților noi care își activează, pe 2 ani, servicii de internet prin fibră și televiziune prin cablu. Sau puteti suna la 300 la relatii clienti si va poate faca o oferta personalizata.

Viocat
Senior certificat
@And04 reducerea este "*poți alege între bonusul de vechime de până la 400 Eur sau 10 lei reducere în primele 6 luni" Fibră 1000 și TV Global Pachet Love cu internet prin fibră optică și televiziune digitală prin cablu pentru clienții Orange existenți. P.s. de ce scrii de 2 ori acelasi mesaj? Am mai vazut postate asa doar la raspunsurile din primele 5 minute

And04
Senior
@Viocat, in intrebare nu se mentioneaza si de mobil, deci eu am inteles ca nu are vechime in retea pentru a beneficia de reducerea de 20 euro pentru fiecare an, de aceea nu am mentionat si partea aceea. Cat despre intrebarea cu mesajele duplicate, am deschis deja un topic. Am probleme pe Windows, pe browser FireFox. Si mentionez ca pentru raspunsurile acestea duplicat NU primesc vreun punct, daca aceasta era remarca pe care doreai sa o faci. Oricum raportez al doilea raspuns si dau o munca in plus moderatorilor. Poti verifica acest lucru la sectiunea "Activitati". Interesul meu nu e sa iau puncte, ci e sa raspund cat mai repede pentru a ajuta pe ceilalti, daca stiu si pot. Toate cele bune! 🙂

Nico73
Junior
Va mulțumesc pentru ajutor,din greșală am trimis să mă scuzați.

Vio73
#StarMember
Salutare! Acel bonus se obține doar de către clienții noi, nu de către cei existenți. Poți obține o reducere de 1-2 euro la pachet, pe toată perioada contractuală sau doar pe un număr de luni. Eu, de exemplu, la ultima prelungire din noiembrie, am obținut o reducere de vreo 2 euro ( la tv global și net de 500), pe o perioadă de 7 luni, plus alte reduceri punctuale. La prelungirea abonamentului de voce poți negocia o reducere, iar dacă mai ai și puncte, în funcție de valoarea abonamentului respectiv, poti avea și un discount la abonamentul respectiv, iar telefonul în poți lua și în rate ( cu reducerile aferente). Asta ține și de faptul cu cine vii în contact de la ei. Bonusurile și reducerile de pe site sunt valabile doar la abonare. În schimb, ți se poate da pachetul HBO gratuit timp de 6 luni. Succes!