anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Acoperire in Alba Iulia pentru servicii internet și televiziune de la Orange

BogdanP_1
Junior
Bună ziua ! De aproximativ două luni mă lupt pentru a putea avea abonament la Orange în ceea ce privește toate serviciile fixe din casă (Internet+TV) dar înțeleg din nenumăratele apeluri că „nu am acoperire” și singura posibilitate este internet 150 mbps și televiziune prin antenă. Mi s-a sugerat să urmăresc evoluția telekomului pentru că orange colaborează cu această firmă, însă în urma unei întrebări către providerul de acolo, acesta mi-a spus că aceste lucruri țin strict de orange. Acum, întrebarea mea este, cum pot solicita montarea acestor servicii și la adresele unde eu locuiesc? Există vreun demers pe care eu pot să îl realizez sau mă duc la alt provider pentru a nu mai aștepta. Mulțumesc !
22 Răspunsuri 22

Vio73
#StarMember
5g-ul este o alternativă la fibră, dar legăturile între antenele 5g se fac tot prin fibră optică.

BogdanP_1
Junior
Salutări, stimați colegi ! Vă mulțumesc pentru toate răspunsurile și timpul alocat remedierii unei probleme ! Pe scurt, o să încerc să vă ofer răspunsul definitiv pe care l-am primit de la Orange România. Clarificând câteva aspecte, vreau să precizez că sunt din zona urbană, zonă centrală, cu populație densă și oferte multiple de provideri servicii fixe. Acuma, răspunsul e scurt, Telekom nu va mai investi foarte mult în infrastructură deoarece riscă să dispară, iar Orange de asemenea, deoarece își dorește migrarea pe sisteme 5G. Singura soluție de a beneficia de aceste servicii este de a convinge câțiva colocatari să solicite același pachet de la Orange. În rest, unde nu se construiește nou, zonele vechi beneficiind deja de un provider sau altul, competiția nu mai investește. Vă mulțumesc încă o dată pentru răspunsuri !

Vio73
#StarMember
Ai primit răspuns oficial de la operatori sau ți s-a spus ,,printre rânduri"? Cum ,,riscă să dispară"? Știm că au bagajele la ușă, dar sperăm să-i cumpere Orange!

Gianni
Cunoscător certificat
Acolo unde sunt construcții noi, mai ales la blocuri de locuințe, le convine să investească deoarece cei care cumpără apartamentele plătesc acest serviciu, deci ei propriu nu pierd nimic deoarece sunt deja finanțați de firmele de construcții. Chiar dacă Orange investește mult în 5G pînă la o implementare la nivel național va mai dura ceva timp. Fibra optică nu este chiar așa dăunătoare sănătății și mi se pare mult mai eficientă, asta fiind părerea mea, acum fiecare are părerea lui și privește viitorul într-un anumit mod, dar părerea mea este că serviciile fixe sunt cele mai bune din punct de vedere al calității și al sănătății noastre. O zi bună tuturor.

Vio73
#StarMember
Dacă vor clienți, trebuie să tragă fibră prin toate cartierele, pentru că așa îi câștigă. Nu să se roage ei! Sper ca Orange să-și tragă propria fibră prin cât mai multe locuri, inclusiv în rural.

Gianni
Cunoscător certificat
Cred că cei din rural vor rămîne mai la urmă. Fiecare încearcă să investească cît mai puțin și să aibă cîștiguri cît mai mari și cît mai repede. In rural investițiile sunt mult mai mari și, dacă nu au suficienți clienți, nu investesc.

Vio73
#StarMember
Poate că dacă instalează și 5g, se mai rezolvă din probleme.

Gianni
Cunoscător certificat
@Vio, chiar cu instalarea 5g nu cred ca problemele se vor rezolva în totalitate, tot vor mai exista probleme, însă mult mai puține ca în prezent. Satele la noi sunt puțin cam împrăștiate, investițiile pentru fibră sunt destul de costisitoare, iar dacă nu au clienți suficienți nu le vor amortiza niciodată.