anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament fibra modificat

Ulmeana
Începător

Am venit intr o zi de la serviciu și era un tip care instala internet prin fibra in zona locuinței mele, am vorbit cu el și am primit un nr de telefon pt a lua legătura cu un operator pentru a face o cerere de montare a Internetului, oferta era avantajoasa, din ce am vorbit cu operatorul se stipula ca voi fi trecut de la abonament de 10 € la 5€ și împreuna cu Internetul a zis ca ajung undeva la 65 RON dar a precizat ca in prima luna am sa plătesc mai mult, a venit o factura de 100 RON apoi 3 luni la rând 80+ RON , am încercat sa vb pe whatsapp cu operatorul dar nu a mai răspuns, nu mi se pare normal și mă gândesc sa mă teleportez dupa o grămada de ani , nu am primit contractul sub nici o forma, email, mesaj etc.

2 Răspunsuri 2

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai reușit să vorbești cu cineva? Pentru că în primele 2 luni ai Norton antivirus gratuit, iar apoi e pe bani. Și opțiunea Sport, la fel. Și poate mai este și altceva sau poate ai primit chiar o majorare.

Vorbește pe Chat Djingo cu un operator , de aici, dacă ai servicii Orange Romania:

https://www.orange.ro/servicii/chatbot/

 Sau le scrii din secțiunea Contact, adică de aici ( dacă ai servicii Orange Romania), mai jos în pagină, unde scrie ,Trimite-ne un mesaj ":

https://www.orange.ro/contact/

Sau din link-ul următor, dacă ai servicii de la Orange Romania Communications:

https://orangeromaniacommunications.custhelp.com/app/ask

Și ceri să ți se dezactiveze toate extraopțiunile pe bani.

Succes!

DanielaH
Moderator

@Ulmeana, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?