anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

a avut cineva vreo problema cu fibra in timisoara?

Math22
Începător

deci de ieri am probleme cu fibra mea. în jocuri mă confruntă cu ping ridicat, cum ar fi 200, de asemenea, viteza este puțin mai mică, dar ping-ul este principala problemă. Am contactat serviciul de asistență, ei nu știau ce se întâmplă.

22 Răspunsuri 22

DanielaH
Moderator

Salut!

Nu avem semnalat niciun incident de rețea în Timișoara. Ai verificat echipamentele? Poate ar ajuta un restart?

da, am verificat totul si am repornit, e la fel

Blue12
Senior

Nu ma pricep la termenii pe care i-ai folosit, deci nu inteleg multe, dar iti spun ca desi nu stau in Timisoara, calitatea fibrei Orange mi se pare cam slabuta: ba se deconecteaza internetul, ba dureaza un minut sa se incarce, ba fuge imaginea la Tv, ba vede purici. Calitatea televiziunii prin fibra, mi se pare mult mai slaba decat ce aveam prin satelit, tot de la Orange. Sau, poate e o problema la mine, dar nu cred.

ce fibra imi recomandati?

Nu am mai avut fibra, intrucat stau la periferia unui orasel, deci mai mult la sat decat la oras. Am avut Tv prin satelit si internet fix 4G din 2008 pana anul acesta, cand am prins oferta la fibra Orange.

Poate e vreo problema cu echipamentele tale? Ar fii bine daca cei din departamentul tehnic ar face verificari. Poate routerul trebuie schimbat...

Cat despre ce fibra sa va recomand, nu stiu, dupa cum spuneam, am fibra din aprilie anul acesta

Pololică
#StarMember

Salut!

S-au schimbat si alte lucruri in afara de ping-ul mare? Am inteles ca ultima actualizare de Windows ar incetini putin sistemele.

nu

Aleksandar
Junior

Tin sa precizez ca am aceeasi problema, am sunat la 300 dar degeaba. Este o gluma fibra de la orange cu abonamentul de 2000 fibra sa am ping 60-70, jalnic... 

@Math22 Sa ma anunti te rog daca ai rezolvat si cum, sunt si eu din Timisoara si am aceeasi problema...

 

I-am contactat și mi-au spus că e în regulă și că nu pot face nimic este o glumă

Aceeasi situatie si la mine, mi au spus ca nu pot face nimic :)) @Math22 cred ca ne ramane decat sa trecem pe digi ca vad ca vointa nu este.

Digi este cu adevărat mai bun?

Testeaza-l si spune-mi rezultatele te rog @Aleksandar 

Aleksandar_0-1691479377218.png