anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Știați că Orange atacă piaţa de net şi TV cu Netflix gratuit 3 luni?

Vio73
#StarMember
Văd că Orange a introdus o nouă ofertă la pachetul Orange Love, începând de la 8 euro pe lună și Netflix gratuit timp de 3 luni. Mi se pare foarte bună oferta! Voi ce părere aveți? Mulțumesc!
Detalii pe aici:
https://m.zf.ro/business-hi-tech/orange-ataca-piata-de-net-si-tv-cu-netflix-gratuit-3-luni-18304887
1 Soluţie acceptată‚

Laura_cio
Senior
Da, e oferta buna la pachetul Orange Love. Gratuitatea e binevenita oricât timp ar fi.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

Razvan
#StarMember
Da, am văzut ieri după amiază, în situația existentă probabil vor atrage mai mulți utilizatori noi pentru pachetul de servicii Orange Love.

FaraUnID
Campion certificat
Informatia apare de cateva zile si pe site-ul oficial Orange pe pagina https://www.orange.ro/love/#section-more fara sa te abonezi cu 200 euro / lunar la ZF Corporate pentru a citi stirea. Campanii promotionale de tipul Netflix, HBO GO, Amazon Prime, Deezer, etc cu X luni gratuite au fost si vor mai fi. Unele campanii de acest gen sunt derulate direct de sursa fara intermediari. Trebuie doar sa prinzi momentul. Nu este nimic special in asta, doar o campanie de marketing si nimic mai mult. Am vazut ca exista promotii prin care la achiztia a nu-stiu-ce modele de smartphone ai 2 luni acces gratuit HBO GO. Mai corect ar fi exprimarea trial prelungit in loc de promotie. Daca incheiau un parteneriat Orange - Netflix prin care cei din urma sa ofere preturi promotionale (ex: 25% sau 30% reducere fata de pretul de lista) pentru clientii Orange, atunci da, putem discuta despre o promotie.

teacher_
#StarMember
Am văzut și eu oferta, nu mi se pare cine știe ce. Poate dacă era gratuit un an, sau daca era reducere la achizitie, era ceva. 3 luni nu este prea mult..

Laura_cio
Senior
Da, e oferta buna la pachetul Orange Love. Gratuitatea e binevenita oricât timp ar fi.

Miha_Z
#StarMember
Nu stiu daca acest lucru m-ar putea determina sa inchei un contract de Orange Love. Cred ca ar da mai bine daca s-ar oferi gratuit jumatate din perioada contractuala. 🙂

Eugen
Junior
da, iar dupa cele 3 luni de gratuite, vei avea Netflix pe viata :))