anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Fibră optică în apartament când clădirea are deja fibră optică (FTTB)

X7
Junior
Salut,
Cum pot proceda sa conving pe cineva de la Orange să instaleze firbra optica pana in apartament? Au fibră optică trasă în bloc, însă în apartamente oferă doar serviciul ADSL care pe lângă vitezele mici se foloseste și de cablurile de cupru de la construcția blocului. Cabluri care sunt din secolul trecut.
Am spus ca sunt dispus sa acopar eu cheltuilele, doar să tragă fibră până în casă.
Dacă achiziționez un pachet ceva cu televiziune, vor instala și fibră? Banuiesc ca nu pot oferi serviciu TV prin ADSL. Trebuie să aiba cel putin UTP pentru IPTV?
Mulțumesc
2 Răspunsuri 2

Anonim
Neaplicabil
Daca e fibra pana in bloc nu e ADSL, ci VDSL. Fibra intra intr-o pizzabox si de acolo se duce la clienti pe cablu de cupru in modemuri. Pe VDSL se da IPTV prin aceeasi sarma, ca iti iese din modem. Fibra direct sigur nu vei avea avand in vedere ca trebuie modificata reteaua si nu vor face ei asta pentru un client PF.

Vio73
#StarMember
Salutare! Eu zic să mai întrebi și pe alții, iar dacă sunteți mai mulți, șansele cresc simțitor și poate reușești. Cred că poți totuși să pui și o întrebare la serviciul.clienti@orange.ro, că nu strică și poate se găsește o minte luminată care să îți rezolva problema. Baftă!