anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce exista mai multa fiabilitate la alte companii?

Neaplicabil
Am colegi cu abonamente la ceilalti operatori! Intrebarea este, de ce beneficiaza de oferte bonus dupa 2 ani chiar 3 precum in cazul meu, iar noi nu primim oferte pt vechime? Macar o reducere a pachetului orange..
4 Răspunsuri 4

mihai_13
Maestru
Salut Bog - si cam ce bonus au colegii tai la alte retele - sau la ce bonus te-ai gandit tu - te intreb deoarece si Orange are anumite bonusuri pentru vechime ...

teacher_
#StarMember
Salut! Tot ce pot sa îți spun este faptul că eu am beneficiat de o oferta mai buna la ultimile două prelungiri, deoarece am știut să negociez.. astfel, am ajuns de la 18 la 15 euro la prima prelungire, și de la 15 la 12 euro anul trecut... Nu știu cum se pune problema la celelalte firme, sau daca cineva așteaptă să primească mura-n gura, dar mie îmi place să întreb, să mă informez, sa cer detalii și să forțez nota puțin, că nu am avut de pierdut niciodată. Chiar daca nu închei in acea zi abonamentul, și revii cu un apel, poate mâine ai noroc mai mult... Eu îți sugerez (in calitate de doar vechi client al companiei) sa încerci o negociere și nu vei avea nici tu de pierdut.

DanielaH
Moderator
@Bog, am văzut că ai postat întrebarea în subcategoria "Love". Dacă este vorba despre pachetele de Internet + TV + Mobil, găsești aici mai multe detalii, inclusiv despre bonusurile cu care vine această ofertă - https://www.orange.ro/love/. Când spui "fiabilitate" la ce te referi mai exact?

Razvan
#StarMember
Există departamentul de retenție la Orange și poți negocia prețul abonamentului la finalul perioadei contractuale sau în ultimele 90 de zile. Cele mai bune reduceri le obții, când negociezi în ultimele 30 de zile, la expirarea perioadei contractuale sau dupe ce vei depune o cerere de portare la un alt operator telecom, deși în acest caz, există posibilitatea să nu te mai sune.