anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cablare fibra optica Pitesti

GeorgeEp
Junior

Locuiesc intr-un bloc in Pitesti unde doua scari sunt cablate cu fibra si doua nu,cad credeti ca o sa reusiti sa cablati si restul de doua scari?

5 Răspunsuri 5

delfinas
#StarMember

George, noi suntem clienti Orange, ca si tine, asa ca nu stim nici unde locuiesti, nici cand se va "baga" cablu tv la tine in scara.

Intra pe https://www.orange.ro/love si iti apare "Vrei cea mai bună ofertă Orange Love pentru fibră și TV?" si butonul "vreau sa fiu sunat", pe care apesi si apare  alta pagina unde iti lasi numarul de telefon. Vei fi sunat si spui  ca te intereseaza oferta, dar atunci cand va fi fibra la usa ta. Asa vei afla cand si daca vei avea fibra de la Orange pe scara ta.

GeorgeEp
Junior

Credeam ca poate este cineva cu informati mai actualizate decat cei de la "vreau sa fiu sunat".

Nu exista cineva care sa stie mai bine decat ei, pt ca  nimeni de aici nu are acces la contul tau, nu-ti stie adresa si nu stie care e situatia cablarii in zona.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Greu de răspuns, pentru că rețeaua este a fostului Telekom in Pitești ( și eu sunt tot din Pitesti) și nu am mai văzut deloc lucrări de extindere a rețelei actualului OROC în oraș. Din fericire pentru mine, eu am fibră optică în casă ( stau în Prundu). Poți să le pui o întrebare din secțiunea Contact:

https://orangeromaniacommunications.custhelp.com/app/ask

Noi suntem aici, în general, doar simpli clienți, care nu pot să îți dea un răspuns pe acest subiect.

Ia legătura cu ei și dacă sunteți mai mulți doritori, poate fac ceva.

Baftă! 

GeorgeEp
Junior

Multumesc pentru informatie