anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

am consumat resursele de internet național‍♀️‍♀️ ce înseamnă asta? Ca s-a dus netul ?

Denni
Începător
Săptămâna trecută mi-am făcut o încărcate de 8€, acum ‍♀️ primesc mesaj de la ei cum ca am consumat resursele de internet național‍♀️♀️ ce înseamnă asta? Ca s-a dus netul ?
4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember
Salutare! Depinde ce fel de încărcare ai făcut. Adică e încărcare cu opțiune sau cu credit? Dacă este încărcare cu credit, se poate termina rapid, dar se poate termina și netul din opțiune, dacă îl folosești pentru streaming, YouTube, actualizarea telefonului, etc. Deci da, se poate consuma tot netul inclus! Dar poți să verifici, alegând una dintre variantele de mai jos: https://www.orange.ro/help/cum-verific-consumul-pe-cartela-mea-prepay-58 Baftă!

delfinas
#StarMember
Dennis, bun venit in Comunitate!!! Da, asta înseamnă. Nu știu cum ai reușit să consumi zeci de GB într-un timp atât de scurt, dar se pare că ai rămas fără resurse de net. Cel mai bine, uită-te in contul tau My Orange si-ti arata exact ce resurse mai ai din acea opțiune de 8 euro. Ar mai fi o întrebare, ai încărcat cu o opțiune cu "de toate" incluse sau doar cu credit, care s-a consumat rapid?

Denni
Începător
Opțiunea 8€ cu minute nelimitate, msj și net…ciudat ca și înainte făceam aceeași treaba pe telefon , dar niciodată nu ajungeam ca intr-o saptamana sa se consume netul..ciudat . Orange..

Pololică
#StarMember
Exista posibilitatea ca, la conectarea la un WiFi, acel WiFi sa nu fi avut internet si sa fi consumat netul din optiune, nu netul prin WiFi. O alta varianta ar fi o actualizare a telefonului plus ceva backup (la aplicatii, poze, filmulete), plus vizionare de continut video (YouTube, Netflix, HBO GO, Disney+, etc). Ca sa-ti faci o idee: ma uit la Disney+ la "Dosarele X" si doua episoade din serial au consumat 1.6GB de net. Daca te uiti constant si nu iti dai seama ca, de fapt, consumi net din optiune si nu de la un WiFi, cred ca de aici buba. In urma cu niste ani (vreo 7-8), cand eram pe Vodaofne, am facut o sincronizare mai mai mare si am intrat in consumul comun al abonamentului (aveam 2 numere la momentul respectiv). Mi-am dat seama ca nu mai am net doar cand am primit SMS-ul cu 80% din consum.