anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Fluctuatii viteza internet fix Comuna Margineni, Piatra Neamț

Andrei141
Junior

De 3 zile am probleme cu internetul fix. De la 250/300 Mbps pe wi-fi, ajunge la 1/ 4 / 5 , și ma deconectează de pe toate aplicațiile. Numai eu am problemele astea? Am sunat acum 3 zile și mi s-a spus ca sunt probleme și se fac lucrări. De atunci sun și degeaba, dau si de neprofesioniști, abia astăzi mi s-a făcut un ticket. Dar când sunt la 300, îmi spune ca nu exista niciun ticket deschis pe numărul meu, eu având mesaj cu numărul sesizării. Doar eu am problemele astea ? 

6 Răspunsuri 6

Anca07
#StarMember

Buna Andrei,

Poti sa revii si sa spui in ce oras/judet intampini problema aceasta? Poate mai avem utilizatori din aceeasi zona cu tine si te pot ajuta cu informatii.

Zi cu soare!

Comuna Margineni, Piatra Neamț. Pana acum 3 zile a funcționat perfect. De atunci numai probleme.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai dat un restart la router, o oprire/ repornire, ai verificat mufele, etc? 

Am și eu, atât pe fibra optică, cât și prin fibra fostului Telekom și când se mai întâmplă ceva, dau restart prin introducerea unei scobitori in găurica din spatele ont-ului ( unde este butonul de oprire/ pornire), și după ce țin vreo 5 secunde apăsat și se sting toate ledurile, aștept să repornească și e ok. Atenție, dacă ai vreo parolă și alte lucruri setate de tine, se vor reseta și ele.

Baftă!

Da. Am resetat routerul , am separat benzile 2.4 si 5 , am scos din priza , nimic. 

Dacă ai depus ticket, nu ai decât să aștepți!

Baftă!

DanielaH
Moderator

@Andrei141, s-a rezolvat situația?