anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce am internetul așa de slab

Adrian_23
Începător
De sâmbătă până acum internetul meu merge cu o viteză maximă de 50 kb/s și am plătit internetul acum o săptămână!Ajutor vă rog nu pot nici să apelez pe cineva pe messenger și dacă intru in apel îmi iese dupa 5 sec sau imi zice că apelul este nereușit!Ajutor vă rog!!!
6 Răspunsuri 6

teacher_
#StarMember
Salut! Verifica te rog daca ești pe abonament, sa nu fi depășit limita de net inclusă lunar....

Trixen_old
Cunoscător
Salut, Cred ca in prima faza este important sa intelegem ce fel de conexiune la internet este. Discutam despre o conexiune pe mobil sau despre internet fix? Daca e pe mobil: prepay? abonament? Ce apare pe ecranul telefonului? 2G/EDGE? 3G? 4G? Daca e internet fix: - e cumva abonamentul de internet fix 4G? (acela are o limita de consum lunar, apoi viteza scade considerabil). - sunt mai "multi consumatori" in retea? de exemplu ai vreun computer care face trafic de retea considerabil in fundal? - ai incercat sa repornesti routerul sau sa il scoti din priza 30 de secunde? Posibilitati sunt mai multe, insa ar fi bine sa intelegem mai bine problema, pe cat posibil 🙂

Vio73
#StarMember
Să nu fie vreo defecțiune tehnică în zona ta! Sigur, cauzele pot fi mai multe, dar noi putem doar să presupunem. De exemplu: -telefonul poate să se fi comutat pe edge ( 2g) și abia se târâie, -defecțiune la vreo antenă din zona ta, -trafic de date terminat și trecut pe cost control ( dacă și așa ceva)etc, -dacă e ruter 4g, e valabilă chestia cu terminarea traficului inclus la viteză mare și a trecut pe cost control. Oricum, trebuie să dai mai multe detalii despre tipul de abonament folosit.

DanielaH
Moderator
@Adrian.23, care mai este situația cu viteza la Internet? Revino, te rog, și oferă-ne mai multe detalii ca să te putem ajuta.

Adrian_23
Începător
Salutare din nou am incercat metodele voastre si din pacate nu a reusit nici una si pentru ca ati intrebat ce router am este un modem alcatel si este Home Net 4G 16 internet fix si da am platit chiar am platit cu o luna in avans si nu functioneaza cum ar trebui deoarece acum o luna atingeam viteze de 48.5 mb/s si acum 50 kb/s!!! Aștept sfaturile voastre!

Vio73
#StarMember
Dacă e un Alcatel, nici nu mă mir. Să fi avut un Huawei era mult mai în regulă. E vorba de Huawei B 310 sau B 525. Cred că și E 5172 este mult mai ok. Îmi pare rău! Știu pe cineva cu un Alcatel din ăsta care indoor nici nu are semnal, iar Huawei B 311 prinde 20 Mbps. În același loc.