anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce viteză aveți la internet fix prin 4G?

Abonat
Explorator entuziast
Am un abonament Fix Net 4G
https://www.orange.ro/abonamente/orange-net-4g
și încă nu sunt convins că a fost cea mai bună alegere din perspectiva vitezei...suspectez modemul! 🙂
-
Uneori Netflix mergea sacadat sau se bloca.
Zoom îmi afișează destul de des "poor internet connection"
-
Toate cele 3 leduri de semnal sunt aprinse. Am încercat și cu antena externă și n-am observat diferențe (deci n-aș zice că-i semnalul problema).
-
Deși am făcut abonamentul nou pentru a scăpa de Hotspotul făcut cu telefonul... tot acolo ajung de cele mai multe ori (telefonul "duce" 4G+)
-
1. Voi ce viteze prindeți cu modemul Huawei B311-221? (LTE cat4 max150Mbps să fie problema?)
-
2. Oare B535 s-ar descurca mai bine?
(este 4G+, max300Mbps)
-
3. Ar ajuta un alt router pentru Wi-Fi?
-
Dau like dacă includeți și un screenshot cu Speedtest 🙂
3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember
Salutare! Cu sigurantă vei avea viteze mai bune cu B 535, dacă în zona ta este și o rețea 4g+. Eu am un B 310 și un B 525, iar vitezele sunt simțitor mai mari în favoarea celui de-al doilea dispozitiv, dar am rețea 4g+. Dacă ai doar 4g în banda 20 ( 800 Mhz), vor fi viteze un pic mai mari, dar nu cred că vor fi notabile. Vezi ce fel de rețea îți arată pe un telefon bun înainte de a lua o decizie. Mă refer dacă ai 4g simplu sau 4g+, pentru că în cazul primei variante nu știu dacă merită investiția. Urmărește și site-ul Orange la harta de acoperire și vezi ce arată în locația ta. Eu prind cam 80 Mbps cu B 310 și în jur de 155 Mbps cu B 525. Baftă!

FaraUnID
Campion certificat
Intre 1,2 Mbps si 0,97 Mbps, problema semnalata aici https://comunitate.orange.ro/questions/2496157-calitate-conexiune-internet-4g-piatra-neamt cu screenshot aferent pe Netograf (adica singurul serviciu acceptat de reteaua numarul 1 pentru astfel de teste). - Deschis tichet de asistenta, catre reteaua numarul 1; - Reteaua numarul raspun ca: "Toate sunt paramentri si ca acele viteze sunt perfect normale pe 4G indoor"; - Escaladat raspunsul catre ANPC si ANCOM;

Abonat
Explorator entuziast
Deci între 1 Mbps și 80 Mbps... la mine este în zona de 30 Mbps, pe Wireless. Prin cablu conectat direct în Router am obținut maxim 55 Mbps. Aplicația Zoom îmi tot declară: "Your internet connection is unstable" și trec pe Hotspot de pe telefon. Azi am observat că există www.speedtest.ro @FaraUnID ție ți-a mai crescut viteza? Mie mi s-a spus să sun la 300 că-mi va crește! :) (mi s-a făcut o resetare de locație sau așa ceva - la fel merge)