anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Transfer Telekom - Orange

Anonymous9
Junior
Doresc să știu de ce nu m-a anunțat nimeni despre faptul ca voi fi "pasat" de la o firmă la alta, întrucât eu nu vreau să am nimic de-a face cu Orange.
7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember
Salutare! S-a anunțat public faptul că Orange va prelua Telekom Romania Comunications de multe ori. Au fost nenumărate anunțuri și în presă și la tv. Telekom este preluat de la sfârșitul lui septembrie, dar din martie a primit denumirea de Orange Romania Comanications, adică după vreo 6 luni. S-a vorbit intens și prin Comunitate pe tema aceasta aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2840769-orange-cumparat-telekom Baftă!

Anonymous9
Junior
Pe mine prea putin ma intereseaza faptul ca au fost anunturi in presa sau la tv. Aveau obligatia sa ma anunte si mai ales sa ma intrebe daca vreau sa fiu transferat la ei, mai ales ca eu contractul l-am semnat cu TKM. Voi consulta un avocat oricum pentru ca nu mi se pare deloc corect si transparent sa fiu pus in fata faptului implinit.

Vio73
#StarMember
Știu că au fost trimise înștiințări că se schimbă acționariatul și că se va trece la Orange, în aceleași condiții, până la expirarea contractului.

Anonymous9
Junior
Daca s-au trimis, eu unul nu am primit nici pe mail, nici telefonic, nici sub alta forma.

Vio73
#StarMember
Oricum, și ceilalți sunt de vânzare. Greco-nemților nu le place în România. Detalii aici: https://gadget.ro/bursa-zvonurilor-se-cauta-cumparator-pentru-telekom-romania-mobile-communications-fostul-cosmote/

FLo1
#StarMember
@CCF: Nici macar medicul de familie nu te anunță când își vinde lista de pacienți. Dar ai oricând libertatea alternativei: alt furnizor de servicii, față de care afinitățile sunt altele decât cele cu Orange. Pentru telefonie ai varianta portării, la restul serviciilor e doar .... schimbare. Spor la alegere, variantele sunt fără număr.

Enya
Începător
Bună. Mi s-ar părea normal ca înainte de a întrerupe furnizarea serviciilor de cablu TV (pentru că ați înghițit o altă companie) să vă deplasați la adresele celor care vă plătesc abonament dacă aveți modificări de făcut la dispozitive. Acest lucru v-ar putea păstra clienții. Sau poate aveți prea mulți încât nu mai contează câți pierdeți.