anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telekom Romania Communications devine Orange Romania Communications din 28 martie

Vio73
#StarMember

Orange și operatorul de servicii fixe, Telekom Romania Communications, au parcurs etape importante începând cu 30 septembrie 2021, pentru le asigura clienților și partenerilor o experiență unitară. Astfel, compania anunță schimbarea numelui Telekom Romania Communications și, din 28 martie 2022, unificarea principalelor canale de contact pentru clienții ambelor companii. Aceste modificări nu au impact în oferta clienților, ce rămâne neschimbată.

 

Telekom Romania Communications devine Orange Romania Communications

 

Compania Telekom Romania Communications se redenumește Orange Romania Communications, ca urmare a deciziei AGA (Adunarea Generală a Acționarilor) din 10 februarie 2022. Acest pas vine după ce pe 1 ianuarie 2022 sediul social al companiei a fost stabilit în Calea Victoriei nr. 35, 010061, Sector 1, București, România.

 

Orange Romania Communications va continua să funcționeze separat, ca o subsidiară a Orange România. Cele două companii au obiectivul comun de a fi alegerea preferată a clienților pentru servicii convergente pe piața românească, precum și acela de a fi un partener de încredere pentru afaceri și administrația publică.

 

Această modificare aduce schimbări, treptat, în forma de prezentare a facturilor clienților și a detaliilor legate de numele produselor, care nu vor mai conține brandul “Telekom”.

 

Unificarea canalelor de contact pentru clienții Orange Romania Communications

 

Din data de 28 martie 2022, clienții Orange Romania Communications vor avea acces la principalele canale de contact Orange: call center, website ori social media.

 

Pentru asistență telefonică ei vor putea suna la 300 – serviciul clienți, apelabil gratuit din rețelele Orange și Orange Romania Communications, tarif normal pentru apelurile din alte rețele naționale. În același timp, website-ul oficial pentru ambele companii va fi http://www.orange.ro. Informații privind privind procesul de tranziție vor continua să fie disponibile pe website-ul http://www.HelloFix.ro.

 

Pagina de Facebook Orange Romania (@orangeromania) va fi spațiul online de întâlnire al celor care doresc să fie la curent cu activitatea, produsele și serviciile Orange. Echipa dedicată va răspunde prompt mesajelor și solicitărilor primite pe acest canal digital.

 

În cadrul acestui proces de transformare vor fi incluse și magazinele Telekom Romania Communications, care vor deveni treptat magazine Orange, cu aceleași elemente și materiale de brand precum Orange shops.

 

Detalii complete privind canalele de contact sunt disponibile pe http://www.HelloFix.ro, dar și pe http://www.orange.ro/contact.

 

„Din 30 septembrie 2021 am început să scriem împreună cu echipele noastre reunite, Orange și Orange Romania Communications, povestea comună, cu ambiția de a fi prima alegere a clienților pentru servicii convergente din România. Schimbările anunțate astăzi înseamnă parcurgerea unei etape de cunoaștere, de înțelegere a proceselor și sistemelor, de transformare și stabilire a unui mod de lucru care să ne permită să oferim clienților o experiență unitară, superioară. Am parcurs acești pași interni de aliniere pentru ca începând cu data de 28 martie să putem pune la dispoziția clienților și partenerilor noștri canale și puncte unice de asistență, precum și aceeași experiență de calitate furnizată de o echipă unită și bine pregătită. Continuăm călătoria noastră împreună cu aceeași dedicare și cu obiective clare”, a declarat Liudmila Climoc, CEO Orange România.

 

Sursa:
https://www.orange.ro/newsroom/comunicat/diverse-6/orange...

 

Eu aștept cu interes o îmbinare a grilelor tv între grila Orange și cea de la Telekom, să se facă o acoperire mai bună acolo unde clienții Telekom de mobil preluați de către Orange au probleme, etc.
Totuși e o evoluție faptul că încep să apară schimbări!

9 Răspunsuri 9

Razvan
#StarMember
Oare vor renunța și la aplicația Telekom fix sau o vor redenumit în Orange Fix?

Viocat
Senior certificat
Eu astept sa rezolve o data cu preluarea solicitarilor tehnice de la telekom si preluarea tuturor abonatilor telekom la orange

Geo10
Junior entuziast
Telekom Sport devine Orange Sport?

Vio73
#StarMember
Eu sper că da și ar fi bine dacă am putea primi un răspuns oficial, în afară de alea ,,o să apară pe site" sau ceva de genul.

Haedine
Explorator
Eu sper ca intr-un final, pe 28 martie, sa avem acces la toate posturile ce sunt scrise in brosura, indiferent pe ce infrastructura ne aflam, in speta Orange sau Telekom. Este deja absurda situatia - esti abonat Orange la TV, insa din cauza ca esti intr-o zona unde este doar infrastructura Telekom, nu ai acces la toate posturile TV.

Salut, Razvan! Incepand cu data de 28.03.2022 aplicatia mobila Telekom My Account Fix devine My Orange Fix. Clientii care au deja aplicatia My Account Fix instalata trebui sa o actualizeze, iar cei care nu au aplicatia instalata, o pot descarca din Google Play sau Apple Store cautand cuvantul cheie My Orange Fix. Accesarea contului My Account Fix din site se va face din sectiunea My Orange Fix din pagina fix.orange.ro. De asemenea, datele de logare vor ramane aceleasi.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Geo10 @Vio73 @Haedine ne pare rău însă deocamdată nu avem informații despre lista de canale. Ca de obicei, imediat cum o să avem noutăți o să revenim.

Mădălin
Cunoscător certificat
E greu, foarte greu...nu au pregătit nimic din timp. Tot separate sunt cele 2 rețele ( infrastructuri) credeam că o să renunț la numărul de Telekom fiindcă Orange se va conecta la releele Telekom...dar nimic...semnal nu se îmbunătățește iar contractele nu se reinoiesc

rasbid
Începător

doi ani au trecut de la preluarea Telekomului de catre Orange

eu aveam servicii de internet si televiziune de la Telekom

pana in data de astazi eu nu am acces la nicio factura / acces la vreo aplicatie din pricina faptului ca eu aveam un cod de client MAI MARE DE 10 CARACTERE SI NU POT FI INREGISTRAT IN APLICATIA ORANGE FIX.........

platesc ca un **beep** dupa detaliile unui SMS obosit in fiecare luna si nimeni nu intelege problema mea...

bataie de joc