anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pregatit de aventura din 28 martie...

observator
Junior entuziast
Salutare,
De doua zile ruleaza pe TV un spot publicitar de tip teaser (menit sa pregateasca publicul si sa trezeasca curiozitatea) care arata o usa inchisa si pe cineva care o priveste, iar pe fundal se aude un sunet ca de masini de Formula 1 turate, iar apoi un text care spune ceva de genul (nu retin ad-literam): Gata de aventura din 28 martie!
Fundalul negru, textul portocaliu si voiceover-ul ma fac sa cred ca este vorba despre Orange (nu de alta dar multe dintre ofertele la abonamente, Love etc expira pe 28 martie).
Sa fie oare o veste legata de unificarea grilelor TV pentru cei cu infrastructura proprie si ex-Telekom? Se relanseaza Telekom Sport in Orange Sport?
Aveti idee... insight-uri?
Seara excelenta!
7 Răspunsuri 7

Pololică
#StarMember
Mai ții minte reclama de la Connex: ziua X se apropie? X=10 și reclama a început cu 10 zile înainte de lansarea Connex. Am auzit ceva zvonuri ca pe 01.04 s-ar îngloba serviciile fixe între Orange și Telekom ca întreg (cum s-a întâmplat cu Vodafone și UPC). Nu vreau sa le garantez (ar fi și 1 aprilie...). PS: la verificarea acoperirii serviciilor fixe, am văzut ca apar doar servicii prin satelit și GSM, deși pot garanta ca la o adresa exista fir Telekom și pana recent se puteau oferi servicii fixe Orange (prin intermediul Telekom). Și răspunsul... https://comunitate.orange.ro/questions/2900360-telekom-romania-communications-devine-orange-romania-communications-28-martie

Viocat
Senior certificat
Destule vesti negative in ultima perioada. Asteptam sa vedem daca se unifica grilele

Vio73
#StarMember
Așteptăm cu interes noutățile și să sperăm că vor veni. Așa am înțeles și eu, că din aprilie, dar nu știe nimeni cu certitudine și sunt doar zvonuri. Vom vedea ce va fi, dar trebuie să dea drumul la o grilă tv mai bună și pentru abonații Telekom și pentru cei ai Orange via Telekom. Cred și sper că acea reclamă, pe care eu am văzut-o de vreo 4-5 zile, vine să ne dea o speranță și să întărească oarecum zvonurile care au apărut, iar pe lângă schibarea denumirii, să vină și schimbări ale grilei. Normal ar fi fost să fie anunțate, dar se pare că nu se dorește acest lucru. Adică de la data x, vor fi grilele integrate, dar văd că nu interesează pe nimeni să facă așa ceva!

FLo1
#StarMember
Până la concretizare sunt doar povești. Fără info documentate sau cel puțin indicate ca surse, restul sunt simple doleanțe din ciclul "cum ar fi dacă".

delfinas
#StarMember
De la 28 martie, Telekom Romania Communications devine Orange Romania Communications. "Orange Romania Communications va continua să funcționeze separat, ca o subsidiară a Orange România. Cele două companii au obiectivul comun de a fi alegerea preferată a clienților pentru servicii convergente pe piața românească, precum și acela de a fi un partener de încredere pentru afaceri și administrația publică. Această modificare aduce schimbări, treptat, în forma de prezentare a facturilor clienților și a detaliilor legate de numele produselor, care nu vor mai conține brandul “Telekom”." DETALII: https://comunitate.orange.ro/questions/2900360-telekom-romania-communications-devine-orange-romania-communications-28-martie

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Confusing naming. Orange Romania are ca subsidiara Orange Romania Communications...? Si Orange Romania nu e tot pe comunicatii? Orange Romania, care e firma de telecomunicatii, are acum o subsidiara cu nume aproape identic, si care se ocupa tot de telecomunicatii.... Dar e diferita de Orange Romania... pentru ca...motive. Sunt sigur ca numele a fost ultima problema in momentul achizitionarii Telekom. Dar nu stiu, pentru clientul de rand, e cat se poate de confusing toata chestia asta.
Client Orange

observator
Junior entuziast
Mister spulberat. Nu este vorba de nicio actualizare a grilelor TV ci doar rebranding-ul canalelor Telekom Sport. Clipul video si sursa aici: https://www.fanatik.ro/telekom-sport-rebranding-orange-sport-schimbare-pe-piata-media-de-sport-19932109