anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange a preluat și Nextgen?

Liviu24
Junior entuziast
Pun aceasta întrebare pentru ca Nextgen era subsidiara pe cablu a Telekom. A luat Orange la pachet și aceasta companie?
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Da, asa este, dupa schimbarea numelui, NextGen Communications este detinuta 100% de catre Orange Romania Communications.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

And04
Senior
Salutare, @Liviu24 In acest comunicat https://www.media-max.ro/orange-cumpara-reteaua-fixa-telekom/ se precizeaza ca "Aceasta tranzactie va include si NextGen, avand in vedere ca NextGen Communications este detinuta integral de Telekom Romania Communications;" Insa NextGen va ramane in continuare ca parte a Telekom Romania Communications.

Salut! Nextgen Communications SRL ramane la Telekom Romania Communications SA. Asadar, este in continuare detinuta 100% de catre Telekom Romania Communications SA.

Moto
Începător
In fapt este detinuta de orange.Ca telekom comunication este acum Orange comunication. Plus pe site la nextgen scrie ca este detinua de orange. https://www.next-gen.ro/compania.html

Salut! Da, asa este, dupa schimbarea numelui, NextGen Communications este detinuta 100% de catre Orange Romania Communications.

dvd010174
Începător

Sunt abonat NextGen de 10 ani. Am optat pentru ei pentru că mi-au oferit IP fix, pe persoană fizică, fără costuri suplimentare.

Nu înţeleg de ce Orange nu modernizeză reţeaua asta şi nu trage fibră optică şi în zona mea din Târgu Jiu... ?

Speram ca prin preluarea de către Orange se va îmbunătăţii reţeaua şi voi avea şi eu FO pentru Internet mai rapid şi canale TV în 4K...