anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Beneficii

NickyS
Community Manager
Community Manager

Descoperă beneficiile de a fi membru în Comunitatea Orange

Ești curios să afli ce ai de câștigat dacă faci parte din Comunitatea Orange? Ne-am gândit să îți oferim 2 tipuri de beneficii: cele imediate, de care te poți bucura în timp real, după realizarea unor activități în Comunitate (badge-uri) și recompensele care pot fi deblocate în timp, dacă sunt îndeplinite niște condiții (niveluri și badge-uri). Pe lângă acestea vom organiza și concursuri cu premii.

Ce înseamnă aceste recompense de fapt?

Badge-uri

Le mai numim și ecusoane sau insigne. Pe acestea le primești atunci când realizezi activități în comunitate, o dată sau de mai multe ori. Hai să îți prezint câteva:

- Salut - primești acest badge atunci când devii membru

- Primul răspuns oferit - primești acest badge după ce postezi primul tău răspuns

- 5 soluții oferite - ai răspuns la întrebări în Comunitate și 5 dintre răspunsurile oferite au fost marcate cu "Soluție" (cele mai bune răspunsuri)

 Intră constant în Comunitate pentru că o să adăugăm noi badge-uri pentru tine!

Niveluri

Când te înregistrezi în Comunitate primești automat nivelul de “Vizitator”. Următoarele  niveluri le poți debloca dacă îndeplinești mai multe condiții: o anumită vechime în Comunitate (număr zile), un anumit număr de răspunsuri oferite/ întrebări publicate, un anumit număr de aprecieri.

Nivelul va arăta celorlalți membri gradul tău de experiență și de cunoaștere a serviciilor și produselor Orange, dar nu numai. Îți dorești să fii Campion?

133 Răspunsuri 133

Procco12345
Junior entuziast

Si totusi...care sunt beneficiile?

Badge-uri...dar concret ceva orice ptr efortul depus , un euro reducere ceve.. daca tot e beneficiu.

Prostiti copiii sa stea pe comunitate sa va creeze gratuit continut si voi dati bulinute ca la gradinita.

 

NickyS
Community Manager
Community Manager

Salutari @Procco12345, poate cel mai important beneficiu este accesul la o comunitate deschisa si experimentata unde esti ascultat si care va face tot ce ii sta in putinta sa te ajute cu raspunsuri la intrebarile tale.
Apoi, legat de eforturi si continut, chiar in aceasta perioada campania Topicul lunii ii rasplateste pe cei mai harnici contribuitori. Avem si concursuri, acestea sunt transparente si au la baza un sistem de functionare cat mai simplu, iar cel mai important, ofera sanse tuturor participantilor (nu trebuie sa ai cunostinte tehnice temeinice) unde incercam sa oferim participantilor premii cat mai interesante.

"Bulinutele" sunt la randul lor un beneficiu, marcheaza o solutie, pentru ca membrii ce cauta raspunsuri la anumite intrebari sa le poata accesa cat mai usor. 

Multumesc 🙂

Procco12345
Junior entuziast

Salutari!  Nu ai de ce sa imi multumesti. Accesul la o comunitate deschisa nu poate fi un beneficiu ptr ca de aceea e deschisa nu? De asemenea 90 la suta din topicuri sunt despre probleme Orange  iar solutiile venite de la utilizatori va ajuta pe voi  la imbunatatirea serviciilor. Ati putea vorbi despre beneficiile pe care Orange le are multumita comunitatii nu invers.

Zubi
Începător

Da

Leonardo999
Începător

Da!

 

Cosminutza
Începător

Bine-nțeles 

Bia944
Începător

Da!

Relu24
Începător

Da

Cristina64
Începător

In regula, incerc.

LauraD02
Junior

Interesant !

BanuMihaela1985
Începător

😜

Marian007
Începător

👍👍👍

Alexandru86
Începător

Da

bzancu
Începător

Comunitatea Orange, o noutate și pentru mine 

Decebal74
Începător

Azi am dat de el!