anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Scumpire abonament tv și internet luna aprilie

Nicolae76
Explorator
 
6 Răspunsuri 6

Nicolae76
Explorator

Ce se întâmplă cu Orange este an cădere mai fac scumpirii

Salutare!

Era ceva legat de luna aprilie, pentru Orange Romania Communications! Dacă ai primit notificare pe factură poți vorbi cu și puteți ajunge la un numitor comun sau poți rezilia, cum este scris în notificare. Dacă nu ai primit notificare, nu este nicio problemă.

Poți să le scrii din secțiunea Contact:

https://orangeromaniacommunications.custhelp.com/app/ask

Sau să-i contactezi telefonic la numărul 300 sau 0374300300, din orice rețea.

Baftă!

FLo1
#StarMember

@Nicolae76: Bun venit în Comunitate. Poți detalia situația problemei tale? Adică: Abonamente TV/internet oferite de Orange România sau Orange România Communications (ex Telekom)? Din care lună ai observat modificarea valorii abonamentelor? Dacă factura cu valoare modificată este din luna curentă, atunci în factura anterioară vei avea cu certitudine înștiințarea aferentă acestor majorări cu posibilitatea denunțării în 30 de zile a acestor modificări. Dacă perioada a trecut, conform mențiunii din factură, se consideră modificarea acceptată tacit.

Te așteptăm pe topic cu detalii pentru alte informații. Numai bine.

M-am referit daca Orange a mai făcut scumpirile anunțate pentru luna aprilie a abonamentelor de tv net și mobil au renunțat că am văzut că au scăzut numărul abonaților la mobil și televiziune an primele 3 lunii ale anului curent 

 

Variații și migrări vor exista mereu. De exemplu și pe piața de energie a scăzut consumul, iar aceasta e bine pentru povestea ”sustenabilității”, dar cheltuielile și costurile de transport/distribuție energie sunt neschimbate.

Clienți Orange de tv net  telefonie vor migra an continu și Orange o sa facă că telekomul  o sa vanda rețeaua de servicii fixe peste câțiva anii că nusii permit să piardă din profit și să facă investiții an continu