anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu am primit notificare SMS + e-mail pentru emiterea facturii

tomaciprian
Cunoscător
Am activate setarile de notificare in privinta emiterii facturii prin SMS + E-mail,dar luna aceasta nu am primit nimic, nici prin SMS si nici prin e-mail. In schimb, am primit in aceasta dimineata notificare din MyOrange (este prima data cand primesc notificare cu emiterea facturii in MyOrange).
I s-a mai intamplat cuiva asa? In special celor care au ca emiterea facturii pe 2 ale lunii respectiv 16 scadenta. (si probabil din cauza ca am primit asa de greu notificare, nu mai am scadenta pe 16 ci pe 17. O fi din cauza ca 1 si 2 au fost libere?)
12 Răspunsuri 12

Razvan
#StarMember
Eu am primit notificare de emitere a facturii pe 30 decembrie, deși ea s-a emis pe 27 decembrie. Este normal ca să ți se adauge o zi în plus la scadență, deoarece emiterea ei s-a realizat o zi mai târziu.

Anonim
Neaplicabil
Cu siguranță au existat întârzieri din cauza zilelor libere. Mi se pare ok să primești notificări prin MyOrange, e mult mai simplu.

tomaciprian
Cunoscător
La mine e prima dată când primesc o notificare push in notification center. În rest, am primit pana acum doar SMS + E-mail.

teacher_
#StarMember
Trebuie avut în considerare și că 2020 e an bisect...! Dar și faptul că 1 și 2 au fost zile libere poate conta la întârzierea cu o zi a notificărilor.

Razvan
#StarMember
În My Orange primesc notificare de emitere a facturii, de când a fost relansat Contul meu Orange.

teacher_
#StarMember
Într-adevăr, in my Orange se vad cel mai bine atât suma de plata, cat timp e rămas până la scadență și se pot descărca relativ ușor facturile..

Jay
Campion certificat
Factura mea se emite pe 7 si, de obicei, primesc sms si mail, dar, n-am prea fost atenta la cat timp de la emitere.. Am verificat mail-ul, sms-urile nu le păstrez, am primit factura pe mail, în data de 8.. vedem cum voi fi notificata peste câteva zile 🙂

Ascary
Campion certificat
Eu cam la doua-trei zile dupa ce platesc factura primesc si notificarea ca am am de platit factura pe luna respectiva :))

Vio73
#StarMember
Eu primesc întotdeauna notificări la timp.

tomaciprian
Cunoscător
UPDATE: pe la ora 12 am primit mail-ul cu factura.

teacher_
#StarMember
Au avut și cei de la tehnic o zi libera 🙂 probabil din aceasta cauză s-a adăugat o zi in plus până la scadență.

Vio73
#StarMember
E, au fost și sărbătorile acestea. Totul e bine când se termină cu bine!