anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pret total factura

B05
Începător

Buna ziua, am negocia un pret total cu un operator Orange pentru toate serviciile și totuși factura este emisă cu un pret aproape dublu . Mai este cineva in aceasta situație ?  

6 Răspunsuri 6

FLo1
#StarMember

@B05: Bun venit în Comunitate. Întrucât Comunitatea este formată din utilizatori (beneficiari) ai serviciilor Orange, te rog dacă poți detalia cu câteva date (fără a prezenta date personale) din care să se evidențieze acest aspect: factură, prevederi contract, client Orange nou/vechi, prima factură (sau nu), servicii noi incluse(sau nu), alte info care ar putea clarifica această problemă, etc.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă ești în prima lună, îți vine o lună și ceva. iar la data următoare de facturare se reglează. Vedzi ce scrie în contract, că aia este baza. Sau în My Orange, setări cont, documentele mele (din versiunea laptop/desktop, nu din aplicație).

Baftă!

Pololică
#StarMember

Salut!

Te rog scrie-ne ce ... scrie in factura. Ne-ar ajuta ceva de genul:

  • abonament perioada X-Y   N lei
  • abonament perioada Y-Z  M lei
  • optiuni (Orange TV Go, HBO Max, Netflix, etc)  O lei
  • etc.

Neavand acces la factura ta (majoritatea de aici suntem utilizatori ai acestui forum, nu angajatii Orange), nu putem sa explicam decat presupunand ce s-a intamplat.

DanielaH
Moderator

@B05, te așteptăm să revii cu detalii. Este prima factură?

B05
Începător

 Buna seara, scuze pentru întârziere și mulțumesc pentru interes dar in continuare nu inteleg de unde vine diferența . Va rog sa înțelegeți ca nu este despre suma(care este relativ mică) ci despre faptul ca ma simt mințit și in final păcălit . Nu este prima factura . Imediat după Conversația cu operatorul in Octombrie  valoarea factorii a fost de 35 RON (cu 5 mai mult decât la telefon) iar din Ianuarie factura a crescut la 50 RON.

Vio73
#StarMember

Salutare, din nou!

În contract ce scrie? Acolo cât este de plată?