anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Plata prin card prin My Orange nu functioneaza din strainatate

Alylu79
Junior
Buna seara,
Intampin dificultati in a realiza plata online prin My Orange, locuiesc in strainatate si nu pot efectua decat plati online. Din luna octombrie tot incerc si nu reusesc, Cand validez plata imi apare un mesaj ce indica o eroare de "comunicare cu banca emitenta a cardului".
Am luat legatura cu banca, nu au probleme, cardul are serviciul de plati online activat...
Multumesc anticipat pentru ajutor.
48 Răspunsuri 48

nickbick
Junior
Buna ziua, in sfârșit am reușit sa fac plata cu un card ING Spania — acest card nu funcționa cu câteva luni in urma, deci cel mai probabil banca a făcut ceva schimbare la configurații plăți...

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@nickbick ne bucurăm că s-a rezolvat, este posibil să fi implementat noua versiune 3d secure.

rome
Junior entuziast
Acum iti poti deschide un cont cu card (virtual - gratuit) ORANGE MONEY indiferent daca ai numar de telefon sau nu in Orange. In plus, primesti si bani pentru plata facturi si/sau cu cardul. Perioada ofertei 1 iunie 2021 – 31 decembrie 2022 instaleaza aplicatia aici https://orangemoney.onelink.me/TxFZ/c0fab726 * Pentru plata facturii Orange click aici: Orange.ro https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=60d2c89fa&unique=c083fda82&redirect_to=https%253A//www.orange.ro/myaccount/invoice/payment/by-card/ Toate cele bune!

DanielaH
Moderator
@rome, bine ai revenit! Mulțumim pentru postare și te mai așteptăm.