Am incercat sa fac plata introducand codul de abonat. Ajung la pagina cu datele cardului. Introduc datele, Totul corect pana aici. Apas butonul de validare a platii, Inainte de luna octombrie, in mod obisnuit aparea o fereastra in care banca im cerea sa introduc codul de securitate primit pe telefon pentru a face plata online, Acum nu apare aceasta fereastra. ORANGE imi spune ca tranzactia a esuat. Am incercat cu 4 carduri de la 2 banci diferite.
Am incercat de pe mobil, de pe calculator, am schimbat exploradorul de internet, am sters cookies, am reinstalat aplicatia pe mobil, am vorbit cu banca, mi-au reactivat de doua ori autorizatia de plati online pentru carduri, mi-au facut restart de card, restart de PIN, am vorbit cu serviciul clienti de la Orange care prima data mi-a spus ca au o problema tehnica si o vor remedia apoi mi-au zis ca ei nu au nicio problema si ca sa vorbesc cu banca. am facut in jur de 20 de incercari de plati (factura cat si reincarcare de cartela prepay): NU FUNCTIONEAZA.
Atasez 3 imagini: 1.jpg (mesaj de tranzactie nereusita la plata facturii) / 2.jpg (mesaj de tranzactie nereusita la incarcarea unui numar prepay) / 3.jpg (printscreen al incercarilor de reincarcare nereusite: 18 in intervalul 1oct-5 nov)