anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Plata facturii se poate face si cu card de credit MasterCard?

LG
Junior

Bună ziua. Vă rog sa-mi comunicați dacă plata facturii se poate face si cu card de credit MasterCard. Ma interesează si care este codul MCC la Orange.

6 Răspunsuri 6

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

Plata se poate face cu orice card (cel putin Visa si Mastercard). Debit sau credit. Cat despre codul MCC, daca nu te referi la Mobile Country Code (226 pentru Romania), cred ca o sa avem nevoie de ceva mai multe detalii. 

Client Orange

Multumesc. Am mai cautat si am gasit ce e MCC. Se refera la plata care sa fie realizata cu un card Mastercard dedicat persoanelor fizice (debit and credit)  pe unul din terminalele de plata inregistrate in sistemul Mastercard ca
fiind corespondenta pentru una dintre urmatoarele tranzactii:
o plata de factura (terminale inregistrate sub codul de clasificare comerciant
4900)
o plata de taxa sau impozit (terminale inregistrate sub codul de clasificare
comerciant 9311).

Mai sunt și alte coduri ,de ex: MCC 5965, 7276, 9211, 9222, 9399, 9402 

Nu stiu care din ele  are legătura cu Orange.

Pololică
#StarMember

Salut!

La plata online cu cardul se cer urmatoarele:

  • numar card (cel de 16 cifre)
  • nume titular card (asa cum apare pe card)
  • data expirare (luna/an)
  • cod CVV (se afla pe spatele cardului si este format din 3 cifre (in cazul in care sunt grupate, ar trebui sa fie ceva de forma 4 cifre 3 cifre/ 1234 (spatiu) 567, cele necesare fiind ultimile 3 (567 in cazul nostru))
  • dupa initiere, foarte probabil ca aplicatia bancara sa ceara confirmarea

Poate acel cod ("cod de categorie al vanzatorului") cred ca este mai mult pentru procesatorul de plati. Anumite plati (printre care si pariurile sportive) vin cu anumite restrictii la banci in sensul ca la plata unui pariu (online) cu cardul de credit (deci, cu bani imprumutati) se poate respinge acea plata.

Totusi, pentru platitor (adica pentru tine), in afara de ce am scris mai sus (privind datele cardului), nu prea ai ce anume sa oferi in plus. Mai departe ar trebui sa fie treaba impartita in 3: banca emitenta a cardului tau, procesatorul de plati (cel care intermediaza plata efectiva) si furnizor (respectiv, banca furnizorului [in cazul de fata Orange]).

Vio73
#StarMember

Salutare!

Normal că se poate face cu.orice fel de card, doar că acel card să aibă sumele necesare pe el și să poți face plăți online cu el.

Baftă multă!

Anonim
Neaplicabil

@LG te interesează pentru treaba aceasta https://www.concursuri.biz/concurs-mastercard/ ?

LG
Junior

Nu neapărat. E vorba de anumite avantaje la unele plati cu card de credit CEB. Nu ma refeream la elementele de siguranță pentru efectuarea de plați sau să ai o sumă de bani (e card de credit - am vaz mai sus un comentariu). Am intrebat simplu. Dar am vaut si pe link-ul respectiv campania MastrCard. Multumesc.