anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pentru fidelitate avem net nelimitat ?

Alexciprian
Începător
Salut, am prelungit abonamentul și mi s-a spus ca o sa am net nelimitat pentru vechimea in rețea, pe contract nu văd specificat
5 Răspunsuri 5

TheSpecialist
Maestru
Daca nu e specificat în contract , e cam aiurea . Dar verifica și in aplicația My Orange si dacă nu te lămurești acolo , suna eventual la Relații Clienți și cere detalii suplimentare.

delfinas
#StarMember
Bun venit in Comunitate, Alexciprian!!! E posibil sa fi primit internet nelimitat ca o extraoptiune, pt vechimea ta in retea si sa nu apara neaparat in contract. Daca prelungirea de abonament e facuta cu cel putin 48 de ore in urma, poti vedea resursele pe care le ai, intrand in contul tau My Orange si consultand Cronos. Acolo vezi cat net ai inclus.

TheSpecialist
Maestru
Eu din câte știu pt vechime în rețea nu ai net nelimitat. Poți avea un număr considerabil de GB , dar nu chiar nelimitat.

delfinas
#StarMember
Da, mai rar așa oferta, dar cine știe... Important e ce scrie in Cronos!

FaraUnID
Campion certificat
Depinde si ce abonament ai prelungit! Daca ai repozitionat la un Smart 15 sau superior, atunci da, ai internet mobil national nelimitat. In acest caz consultantul care te-a ajutat cu repoztionarea a vrut sa para inteligent si a impachetat-o la modul "pentru vechime in reteaua ai internet nelimitat" Exista si varianta in care promotional sa beneficiezi X luni cu internet mobil national nelimitat in urma repozitionarii abonamentului si a vechimii in retea.