Orice sistem informatic poate da eroare. 🙂 Daca ai posibilitatea, eu unul as recomanda, decat sa folosesti PayPoint, mai bine platesti cu cardul, online. Fie din My Orange, fie din aplicatia bancii emitente a cardului. Cred ca majoritatea au asa ceva inclus in aplicatia/interfata lor. Asta, evident, daca ai, poti, sau vrei sa folosesti un card (sunt si oameni carora nu le plac cardurile deloc). Cand eram abonat, eu asa imi plateam mereu facturile. Online. N-am avut niciodata delays (nici nu lasam pe ultima suta de metri), si nici n-am patit sa fiu taxat mai mult decat consumam.
Si ca sa nu te incurci, iti recomand sa astepti intai sa se emita factura, sa vezi ce si cat ai de plata, dupa care sa faci plata propriu-zisa. Nu cred ca e o idee buna sa platesti inainte. In primul rand nu stii ce platesti, pentru ca nu stii cat ai de plata. In al doilea rand, in functie de cand platesti, se poate sa te trezesti in continuare cu factura pe minus si sa te intrebi de ce nu si-a luat din "credit" daca tu ai platit inainte de data de facturare. Nu mai fa asa ca nu cred ca e ok.
Parerea mea, evident. :)
Lasa sa se emita intai factura, vezi cat ai de plata, dapa care faci plata online, usor, comod, de oriunde, fara sa trebuiasca sa faci un drum la un PayPoint.