anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

oferta 85 lei, iar factura sa vina 140 de lei

Nicubv77
Începător

Buna seara!

A mai patit cineva ca la incheierea contractului ales sa ti se spuna o suma, in speta la mine a fost 85 si factura sa vina 140 de lei?

 

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salutare!

Depinde probabil și dacă ai avut ceva consum in plus. Te-ai uitat pe factura detaliată sau unde ți se explică ce ai de plată?

delfinas
#StarMember

Nicu, bun venit in Comunitate!!!

Daca e prima factura, se poate sa fie 2 facturi in una, cea de la incheiere contractului pana la data facturarii plus cea pt luna viitoare.

Daca e contractul mai vechi, poate ai avut reduceri la niste servicii si acum nu le mai ai. Cel mai simplu, daca e acest caz, compari factura de luna trecuta cu cea curenta si observi unde sunt diferentele.

Noi suntem clienti Orange, ca tine, nu putem sti ce e pe contul tau.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Bine ai venit in Comunitate!

Da, in functie de momentul in care s-au activat serviciile, si de eventualele taxe (pentru instalare de exemplu, la serviciile fixe), prima factura poate fi mai mare. Asa e de obicei. De luna viitoare, ar trebui sa revina la normal.

Client Orange

FLo1
#StarMember

@Nicubv77: Bun venit în Comunitate. Este un fapt obișnuit și toți abonații au trecut prin acest moment. Mai exact, întrucât abonamentul se plătește în avans, prima factură va conține inclusiv abonamentul aferent perioadei de la activarea abonamentului până la prima factură. Dacă vei analiza factura, vei observa cele două perioade (perioadă anterioară și viitoare) și care apar astfel din această cauză. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă e vorba despre prima lună, îți vine pe o lună și ceva și de aia este așa. Apoi se reglează. Trebuie să ai undeva pe factură și perioadele facturate.

 Deci nu-i nicio problemă, stai liniștit!

Baftă!