anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot sa descarc factura detaliata

Cristi_2020_A_
Începător
Nu pot sa descarc factura detaliata
20 Răspunsuri 20

teacher_
#StarMember
Salut! Ai incercat in aplicație My Orange, ramura Facturi? Ai screen shot atașat

Cristi_2020_A_
Începător
Nu se descarca

teacher_
#StarMember
Nu te duci unde trebuie, acolo sunt detaliile convorbirilor!

teacher_
#StarMember
Urmărește CU ATENTIE ce scrie mai jos! Poți să descarci factura ta Orange din contul tău My Orange, secțiunea ”consum și facturi” – ”facturi” În dreptul fiecărei facturi pentru fiecare număr de telefon, apasă butonul ”...” și poți alege următoarele variante: ”descarcă factura” dacă vrei să să descarci factura fără detalii de convorbiri ”descarcă detalii factură” dacă vrei să descarci factura cu detaliile de convorbiri ”trimite pe email” dacă vrei să primești factura fără detalii la o adresă de email Trebuie sa intri în ramura Facturi, apoi să apeși pe cele trei puncte din partea dreaptă a ecranului.

Cristi_2020_A_
Începător
Nu merge sa descarc

teacher_
#StarMember
Îți dau un exemplu mai amplu. am încercuit locurile in care trebuie să apeși, in telefonul tau! Prima data, intri la ramura Facturi (primul screen shot). Apoi, apeși pe cele trei puncte din dreptul ultimei tale facturi (al doilea screen shot) Selectezi descarcă factura (al treilea screen shot)

teacher_
#StarMember
Super! Acolo unde ai intrat, apasă pe descarcă factura. Daca nu merge, sau nu poți, poate nu ai Adobe reader, sau un program să poată citi factura... Încearcă să descarci din varianta desktop (de la un calculator)

Jay
Campion certificat
Mai trebuie sa apesi o data pe mesajul cu descarca detalii factura, unde ai apasat deja și iti apare o lista sa alegi un program cu care sa deschizi factura.. eu aleg, de obicei, drive și apăs pe "numai o data".. Orice document care se deschide, poate fi apoi si descarcat în telefon, eu n-am întâlnit situații în care sa nu pot deloc descarca.. daca se apasa pe cele 3 puncte din drepata sus, care deschid o lista de acțiuni.. gen trimite, descarca, etc.. în ultima instanta se pot face capturi ale paginilor, daca nu merge sub nicio forma..

mihai_13
Maestru
"Nu merge sa decac" - scrie te rog corect ca altfel nu o sa poti descarca ...

FM
Explorator
Dacă are iPhone nu se poate descărca factura detaliată în telefon. Se poate doar vizualiza, dar nu și salva în telefon. Nu apare acel buton de a descărca. Doar la Descarcă factura apare.

Daniel_Lupu
Junior entuziast
Ia legatura cu cei de la Orange. In mod normal la sectiunea Facturi ar trebui sa mearga. Succes!

Viocat
Senior certificat
Ar putea fi din setarile aplicatiei, poate nu ai drept de salvare fisiere in/de pe telefon. Verifica permisiunile aplicatiei

FM
Explorator
Dacă nu avea permisiuni, nu apărea acel buton de a descărca și salva factura pe telefon. Doar la Descarcă factura îmi apare, nu și la Descarcă detalii factură.

Viocat
Senior certificat
@FM la mine in telefon my orange are denied la storage. Când dau pe butoanele de descarcare ma intreaba cu ce aplicatie vreau sa deschid pdf