anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Modificare Abonament fara acordul meu este posibil?

virgilpavel
Junior entuziast

Ieri 20.11.2022 am descoperit cu stupoare ca, Orange Romania a modificat doua abonamente pe numele meu fara o instintare prealabila pur si simplu au trimis facturile iar eu fara sa verific le-am si achitat

34 Răspunsuri 34

virgilpavel
Junior entuziast

Eu incerc.

Momentan am făcut cerere de închidere abonament 

Când tarifele se schimbă peste noapte, liber de contract este cel mai bine. Succes. 

Eu am auzit, doar că s-au scumpit la toate produsele prețurile și nu cred că n-a mai luat cineva de mâncare sau altceva din cauza asta. Și dacă s-au scumpit toate produsele și serviciile din piață, a intervenit cineva? Sau a renunțat cineva la pâine sau alte produse din cauză că s-a scumpit? Știu că nu ne convine ( nici mie nu mi-a plăcut), dar nu vom scăpa de tăvălugul scumpirilor orice am face și acest aspect am vrut să-l subliniez!

virgilpavel
Junior entuziast

Acum cred că a venit momentul adevărului

Unul dintre abonamente era în perioada contractuala până la octombrie 2023 și datorită faptului că nu am răspuns înștiințări de pe factura din luna octombrie înseamnă că am fost de acord cu majorarea abonamentelor.

Rezilierea după această perioadă mă costă 40 euro. Dacă păstrez abonamentele mă folosesc de ele și pierd până în octombrie doar 20 euro.

Dacă eram de acord cu soluția Orange să semnez un contract pe 12 luni pt ambele numere in aceași bani cu opțiunea că în cele 12 luni nu voi mai primi nici o majorare la contract pierdeam 36 euro.Deci să ne așteptăm la încă o majorare în următoarele luni.

În concluzie am rămas cu majorarea am renunțat la închiderea abonamente și pierdut 20 euro.

Concluzie nu te pripi și judeca la cald ai numai de pierdut ( pierdut pt 30 zile cash back prin închiderea servicii Orange Money )verifica întotdeauna ce plătești Nu folosi serviciile direct debit nu știi ce plătești .

Ce am să fac în septembrie 2023 când mi am fixat memento Orange Revanșă nu știu...

 

 

Înteleptul pierde întotdeauna mai puțin! Foarte bine ai făcut că nu ,,te-ai aruncat"!