anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

In factura digitală se poate edita in așa fel încât sa dispară un nr de telefon?

Anonim
Neaplicabil

Buna ziua!
In factura digitală se poate edita in așa fel încât sa dispară un nr de telefon? O cunoștința a primit mesaj ca a sunat pe cineva, doar ca el “nu știa”, iar când a descărcat factura nu apare numărul, chiar dacă in telefonul celui apelat apare. Suntem curioși dacă intr-adevăr a sunat și a putut șterge ca sa nu apăra in factura sau dacă pur și simplu a fost o greșeală de la rețea și a “sunat fără sa știe”. 

11 Răspunsuri 11

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

Nu se pot sterge numere din desfasurator. Cu toate astea, e bine de stiut ca acel desfasurator contine doar apelurile/SMS-urile initiate, nu si pe cele primite. Deci, daca e initiat, ar trebui sa apara. Daca e primit, nu. In cazul asta, doar pe telefon poti avea un istoric complet.

Client Orange

@arsradu: Se pare că ”vrăjitorul” interesat a dispărut (și-a șters contul). Ca idee, DA se poate. Mai exact, un apel dacă a fost inițiat și a avut loc (adică s-a și răspuns la apel) atunci va apărea în lista de numere (desfășurătorul) comunicat de Orange. Acum, acea listă este una editabilă, adică foarte ușor se poate edita numărul și modifica orice informație, însă păstrând structura (ca număr de linii), altfel apărând spațiu ... gol 😁 Dacă vrei exemplu..... revin cu un exemplu de genul ”găsiți diferența dintre imagini”: două capturi, un original și una modificată. 😉

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Interesant. Nu stiam ca se poate. :))

Client Orange

Este PDF, dar cu un editor de PDF se modifică ușor. Ca exemplu, este ca un text în word pe care îl salvezi pdf. Nu este format de IMAGINE ca să necesite.... desenare. 😉

Hai sa nu dam idei, sigur se vor gasi... gusteri care vor dori sa experimenteze.😁

Ideea fără pricepere..... este inutilă. Ca să nu mai menționez.... disponibilitatea aplicației. Am exemplificat ca să nu se creadă că sunt .... basme.

De stiut stiu ca se poate (si nu trebuie sa ai capul chiar asa mare), doar sa nu se trezeasca vreunul mai odihnit.

Atunci, mai bine delete topicului.... că autorul e oricum dispărut.🤣🤣

Pololică
#StarMember

Ca raspuns pentru eternitate: apelurile taxate (in sensul ca au un consum de minute sau bani) se vad in factura. Depinde, totusi de momentul apelului: daca este in ziua emiterii, se va vedea in urmatoarea factura (consumul din factura este, intotdeauna, anterior acelei facturi).

delfinas
#StarMember

Iar face cineva pe detectivul?

Cred ca se face prezenta sub acoperire. Bag de seama ca este blond si cu ochi albastrii...