anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

In factura apar 4sms NumereSVA

Melania39
Începător

In factura apar 4sms NumereSVA. Nu am primit sau deschis sms dela necunoscuti. Asta se intimpla de 3luni. Cum pot rezolva?

8 Răspunsuri 8

Melania39
Începător

Facturile le-am achitat, dar doresc sa nu se mai intimple.

@Melania39: Bun venit în Comunitate. Înțeleg că recunoști acele numere (motiv, moment, scop), altfel nu achitai factura. Oricum, acele SMS-uri au fost trimise, nu primite. Primirea de SMSuri este gratuită. Însă SMSurile cu regim special (cu valoare adăugată) sunt supuse unor taxe în funcție de scopul fiecăruia. O atenție sporită pe viitor te va scuti de astfel de surprize. Numai bine. 

delfinas
#StarMember

Melania, bun venit in Comunitate!!!

In factura iti apar sms-urile trimise, NU cele primite.

Melania39
Începător

Nu am raspuns la nimeni. Nu cunosc numere SVA.Ce sunt aceste , ale cui numere.?

@Melania39: numerele SVA sunt servicii cu valoare adăugată. Deci un astfel de SMS nu a "plecat" singur de pe numărul/telefonul tău. Urmarea a fost taxarea. Pentru detalii poți afla și cu o căutare de google cui îi aparțin acele numere. Simplu.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Buna Melania,

SVA sunt servicii cu valoare adaugata. In general numere scurte. Ne poti da un exemplu de astfel de numere la care s-au trimis SMS-urile?

S-ar putea sa fi fost abonata la anumite servicii. De exemplu jocuri sau alte subscrieri cu plata lunara/saptamanala pe factura. Din moment ce sunt 4, banuiesc ca subscrierea este saptamanala, si e posibil sa fie vorba de serviciul Orange Games, taxat cu 1.18 euro/saptamana. 

Pentru confirmare, te asteptam cu mai multe informatii 

In functie de serviciul respectiv, trebuie aplicata solutia de desubscriere. 

Daca este intr-adevar serviciul Orange Games, ai aici modalitatile de dezabonare, in caz ca esti pe Android. Daca esti pe iOS, solutia in momentul asta este sa iei legatura cu un consultant pe chat-ul Djingo (de pe un browser de PC/laptop), sau apel la numarul 300.

Mai multe detalii pe pagina de Contact.

Client Orange

Melania, noi nu putem ști care sunt acele numere. Doar tu, verificând factura, vei găsi niște numere necunoscute (in principiu scurte) către care, cumva, de pe telefonul tau, au fost trimise SMS uri. Le poți identifica și să ne spui care sunt numerele? Doar așa ne putem da seama despre ce e vorba. Noi suntem clienți Orange, ca și tine, nu avem acces la contul tau.

DanielaH
Moderator

Salut, Melania!

Te așteptăm în continuare să revii cu mai multe detalii. Mulțumim.