anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

In cat timp apare Rata 0 (plata cash la curier) ca achitata in MyOrange ?

hdsi
Junior entuziast
Am luat un telefon acum cateva zile in rate (cost telefon 5000 lei, achitat 2500 la curier iar restul 2500 in rate pe 24 luni)
In contul meu Orange, Rata 0 platita la curier (2500 lei) apare inca neachitata - In cat timp se va actualiza statusul ?
Multumesc
7 Răspunsuri 7

Viocat
Senior certificat
Depinde de cat de repede se sincronizeaza serverul orange cu cel al curierului. Poti incerca "transmite-ne dovada de plată scanată sau fotografiată la adresa de e-mail plati@orange.ro; te rugăm să ne scrii şi codul de abonat sau numărul de telefon", mai multe detalii aici: https://www.orange.ro/help/cum-confirm-efectuarea-unei-plati-17

Vio73
#StarMember
Salutare! Depinde de la caz la caz, dar de regulă, cam toate tranzacțiile se procesează în 1-2 zile. Dacă vezi că nu se întâmplă nimic, poți trimite dovada achitării ratei. Succes!

Viocat
Senior certificat
In plus nu puteai prelua telefonul de la curier fara plata rambursului

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Teoretic, as zice in cateva zile (lucratoare). Dar depinde de procedurile interne ale fiecarei companii. Acum nu mai depinzi doar de Orange, ci si de firma de curierat. Deci...cum au zis si colegii mai sus, depinde. Dar recomandarea mea ar fi sa fii cu ochii pe cont, pentru orice eventualitate, si sa mai arunci o privire pe saptamana viitoare.
Client Orange

Viocat
Senior certificat
Daca nu ai trimis deja scanul, poti astepta si sa ne spui si noua cat a durat cu exactitate

hdsi
Junior entuziast
Nu am trimis - mai astept. Eram mai mult curios decat ingrijorat. Bineinteles daca pana la final de saptamana viitoare nu apare rata ca achita, voi suna la 300

DanielaH
Moderator
@hdsi, s-a rezolvat situația cu afișarea în My Orange?