anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Facturi marite la pachetul de televiziune si internet

Mihoci08
Junior

Pachetul de televiziune si internet a crescut de la 56 lei la 71 și acum am primit factura iar mărită 118 ....Ce se intampla ???

22 Răspunsuri 22

FLo1
#StarMember

@Mihoci08: Bun venit în Comunitate. Din datele oferite, pot să trag concluzia că plătești pentru cele două servicii de internet și TV cam 12 euro. Însă, datorită modificării valorii abonamentelor prin indexarea acestora cu 1 euro/serviciu, respectiv modificare cursului euro (de la curs BNR la curs ING) ajungi să plătești (12+2)x5,071 = 71 lei.

Faptul că plătești 118 nu poate fi decât datorată faptului că te-ai abonat la anumite pachete suplimentare pentru care până acum (probabil) aveai reducere prin contract. Revino cu detalii, eventual o captură după factură (ștergând datele personale din ea).

Găsești informările despre aceste modificări pe ultima factură (posibil emisă prin noiembrie 2022). Oricum, anterior modificării observate pe factură. De asemenea alte discuții similare pe acest topic regăsești aici în Comunitate. Te așteptăm cu detalii pentru informații suplimentare. Numai bine.

Screenshot_20230110-080210_OneDrive.jpg

@Mihoci08: Reducerile nici înainte nu-ți acopereau în totalitate opțiunile din abonament? Taxa de custodie era suportată de tine și înainte? În mod normal aceasta era cu ”discount”.... Mai exact pe care dintre componentele facturii observi diferente în comparație cu lunile anterioare? 

Te așteptăm cu detalii.

@Mihoci08: Să îți explic altfel: Ai trei servicii, fiecare de câte 5 euro. Aceasta este 15 euro, aprox. 75 lei. Bun. Acum e o problemă pe partea de reduceri, întrucât total opțiuni+reduceri nu e ok, ceea ce înseamnă că nu mai ai reducere la anumite servicii (opțiuni) activate. Dar cum nu am o detaliere a serviciilor (sau ai prezentat una parțială și la rezoluție redusă) nu pot să-ți detaliez mai mult. Chiria pe device ar părea să fie acoperită (încă). Deci diferența este la serviciile activate și utilizate.

Eu când am făcut contractu am făcut pe tv +internet și dc eu am 3 servicii ,,,contractu sa făcut pe telekom ,,,nu am abonament la tel nu am fix  decât cele 2 

@Mihoci08: ”Încălțat” fără un acord/înștiințare prealabilă sigur nu ai fost. Dar aceasta nu poți clarifica aici în comunitate. Mai sigur este să suni la 300 sau să mergi într-un Orange Shop să te lămurească, ei având acces la toate informațiile despre abonamentele tale și modificările efectuate.

Dar BTW: Internet ADSL??? Păcat.....

Screenshot_20230110-080239_My Orange.jpg

Pachetul a fost de 9,48 euro și acum îmi arata ca e de 20,60 E ...oricum nu înțeleg nimic 

Screenshot_20230110-091643_OneDrive.jpg

@Mihoci08: Trebuie să compari o factură mai veche (din octombrie-noiembrie) cu aceasta ultima. Vezi la care categorii apar diferențele. La care apar diferențele modificate și la care dintre ele (posibil) să nu mai ai reducere?

Din păcate rezoluția capturii la factură, cu faptul că nu este atașată ci ”lipită” în mesaj face ca informația din factură să nu fie lizibilă și posibil de citit. Poate dacă atașezi (nu cu ”paste” în corpul mesajului) poate fi mai lizibil la citire.

Screenshot_20230110-091704_OneDrive.jpg

Și nu m-am abonat la nimic nou 

Pololică
#StarMember

De 56 la 71 sunt 15 lei (adica 3E). Din septembrie-octombrie au inceput maririle cu 1E per serviciu (inteleg ca ai mobil, internet si TV=>3E extra). Ar trebui sa verifici ultimile 3 facturi (trebuie sa scrie pe una din ele ca se maresc preturile serviciilor cu 1E).

Legat de a doua marire (de la 71 la 118), diferenta este de 9.5E (10E rotund). Cum stai cu Netflix-ul? L-ai avut redus pana acum? Daca da (a fost in perioada promotionala pe timp limitat si te-ai abonat in iunie-iulie, cand a fost o promotie cu Netflix 6 luni gratuit), incepi sa-l platesti.

Nu am nici un mobil și la Netflix nu am fost abonat niciodată....Și nu înțeleg o chestie dc pe factura îmi scrie telefonie fixa și îmi apare și un nr ,,, când eu nu am asa ceva . ...Am tv +internet doar atat

Screenshot_20230110-123453_My Orange.jpg