anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Factura TVA 19%

Hoție pe față, am bagat internet si am stabilit cu doamna aceea 37lei și uitați surpriza! 44lei, nu putea sa îmi spună doamna aceea, vezi ca se intră tva de 19%, cred ca renunț și la internet, întrebare! digi de ce nu au taxe? ai stabilit 12lei , 12lei vine frate nu cu tva

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare!

Prima lună, vine o lună + prorata ( puțin din luna asta), până se facturează. La Digi mai plătești și ceva materiale de instalare în prima lună, deci nu este chiar fix cum zici. Eu am plătit la instalare 73 de lei în plus, la Digi, că mi-au tras cablu de la 70 m. Deci ai o lună și ceva plătită și de aia ți-a venit mai mult.

Sigur, există și varianta să-ți fi spus prețul fără TVA, cum zici.

Baftă!

delfinas
#StarMember

Gabriel, bun venit in Comunitate!!!

Cum a scris și Vio, dacă e vorba de prima factură, plătești și abonamentul in avans, dar și cât ai activ serviciul in această lună, așa că plătești mai mult prima dată, apoi vei plati conform contractului.

Car despre TVA, toate serviciile sunt taxate, doar că unele preturi apar cu TVA inclus, altele fara, dar se adaugă de fiecare dată. Cu f mici excepții, nu există produs sau serviciu pt care să nu se plătească TVA.

Razvan
#StarMember

Salutare! Ce perioada scrie pe factură, fiind prima se facturează din ziua activării până la data selectată de sistem, ca fiind de facturare plus luna următoare în avans. Suma în plus, reclamată de tine, s-a nimerit să fie identică cu valoarea tva-ului de 19%, putea să fie orice altă valoare, funcție de perioada scursă intre momentul activării și data facturării. 

ok, am sa revin luna viitoare cu un nou screenshot, dacă nu este asa fac reziliere.