anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Factura Orange pentru un cont cu mai multe numere

Cocolino2010
Junior
Ce fel de factura este suma de 37.77 lei, conform imaginii? Nu ar trebui sa fie impreuna la factura mentionata cu suma cea mai mare? Va multumesc!
1 Soluţie acceptată‚

Laura_cio
Senior
Prima afisare arată suma totala, iar cele de mai jos, suma pentru fiecare abonament.

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

DanielaH
Moderator

@Cocolino2010, am editat noi imaginea atașată de tine, ascunzând numerele de telefon și referințele facturilor. Pe viitor te rugăm să eviți postarea de date personale (adresa ta de email, numărul de telefon, informații despre card sau fotografii ale unor documente personale).

Te rugăm deasemenea să reformulezi titlul acestei intrebări și să ne oferi mai multe detalii astfel încât să primești răspunsuri concrete și utile.

Jay
Campion certificat
Inteleg ca sunt mai multe numere pe cont.. Si la mine tot asa arata.. Imi arata totalul de plata sus, dar, dedesubt sunt numerele separate, fiecare cu valoarea consumului propriu.. In imaginea colorata cu portocaliu este cum ai si tu, lista de facturi achitate, iar, in celelalte 2 imagini factura de acum, inca neachitata.. sus totalul si dedesubt pe fiecare in parte.. In imaginea ta sunt 2 abonamente, fiecare cu valoarea proprie.. pentru ca trebuie sa stii ce consum a facut fiecare.. probabil in partea de sus ai si tu un total..

Vio73
#StarMember & January's Problem Solver
Și eu am multe numere, dar ai și totalul. Din editare, se vede clar că despre asta este vorba. Deci este vorba despre suma la unele dintre facturi de pe cont.

Miha_Z
#StarMember
Cocolino2010, tu esti titular a mai multor abonamente. Factura totala presupun ca a fost in jur de 200, daca ai doar acele 2 abonamente. Tu ai prezentat sumele celor 2 abonamente. Si eu am 2 abonamente iar la mine apare suma totala la facturi achitate si nu suma pentru fiecare abonament in parte. Si mai am o suma separata pentru rate produse.

Costy
Explorator entuziast
@Cocolino2010 ... în prima fază ai suma totală pe titular cont, iar apoi sunt defalcate pe numerele de telefon. Și o rugăminte... scoate SS-ul ăla, sau modifică-l dacă nu vrei să-ți faci mai mulți prieteni, decât iți dorești.

Laura_cio
Senior
Prima afisare arată suma totala, iar cele de mai jos, suma pentru fiecare abonament.

DanielaH
Moderator
@Cocolino2010, ai clarificat situația cu factura? Dacă totul e clar acum și răspunsurile primite aici te-au ajutat, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. Mulțumim!

Jay
Campion certificat
Acum, cand nu mai am de plata nimic, asa arata si la mine.. adică fiecare factura una sub alta.. fără suma care să le includă pe toate. Sunt facturi diferite pe numere diferite...