anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Factura incarcata nejustificat de operatorul Orange!!!

MariusC
Începător
Buna ziua.
Mai sunt persoane in aceasta comunitate cu factura incarcata nejustificat?
13 Răspunsuri 13

teacher_
#StarMember
Salut! Poți să ne dai mai multe detalii? De ce spui că e nejustificat? Ce tip de servicii ai?

svetalex
Senior certificat
Mai exact ce s-a intamplat? Daca ai costuri pe care nu le recunosti incearca sa trimiti un mesaj in sectiunea contact si se va rezolva 🙂

Jay
Campion certificat
Au mai fost persoane care au deschis subiecte asemănătoare, dar, in mare majoritatea nu au demonstrat ca ar fi fost costuri nejustificate... Trebuie să ne dai mai multe detalii, fără date personale, pentru a putea intelege mai bine la ce te referi..

MariusC
Începător
Sunt incaracat cu 16/euro pentru apeluri efectuate in roaming in zona 1, in ideea in care abonamentul are 400 de minute internationale fix si mobil. Sun in call center si tot ce mi se spune este ca am depasit minutele, iar pe factura detaliata nu am mai mult de 240 min consumate.

DanielaH
Moderator
@MariusC, este vorba de apeluri efectuate în roaming sau apeluri internaționale, efectuate din țară către destinații internaționale? În cazul apelurilor internaționale, există anumite prefixe către care, dacă suni, minutele nu sunt consumate din resursele incluse în abonament. Lista acestor prefixe poate fi consultată aici: https://www.orange.ro/prefixe/. Te așteptăm cu mai multe detalii. Mulțumim!

FaraUnID
Campion certificat
Resursele dipsonibile in roaming sunt entitati diferite de resursele diponibile pentru apeluri / sms internationale. Apelurile efectuate / primite in roaming scad din resursele nationale incluse in abonament, fara a se depasi principiul utilizarii rezonabile.

Razvan
#StarMember
Atunci este posibil să se fi facturat din greșeală, dacă zici că apelurile au fost efectuate în roaming. Poți pune un un screenshoot cu minutele tarifate. Mulțumesc!

Jay
Campion certificat
Depinde unde anume a sunat... Cred ca ar trebui sa consulte lista de prefixe, poate a sunat si in tari cu prefixe taxabile..

Ascary
Campion certificat
Eu nu cred ca factura e incarcata nejustificat. Un desfasurator ar edifica problema.

Vio73
#StarMember
Eu sunt abonat Orange de peste 20 de ani, cu multe servicii, și nu am avut factura incărcatâ niciodată. Sigur, am mai avut neînțelegeri legate de oferte, dar s-au rezolvat imediat. Dar să-mi apară pe factură ceva aiurea, nici vorbă!

DanielaH
Moderator
@MariusC, ai verificat pe factura detaliată de unde provine costul suplimentar? Revino, te rog, aici și oferă-ne mai multe detalii. Răspunsul tău îi va ajuta și pe alți membri ai Comunității. Mulțumim!

steaco
Începător
Cost suplimentar de 13 euro cu resurse naționale nelimitate

DanielaH
Moderator
@steaco, ai verificat factura detaliată să vezi de unde provine acest cost suplimentar? Avem aici un topic care te poate ajuta https://comunitate.orange.ro/questions/2297728-de-unde-pot-proveni-costurile-suplimentare-pe-factura